Vesti
Zanimljivosti
Galerija
Video
Saveti
Home » Vesti

You’ll Never Walk Alone: Opel i Jirgen Klop(Jürgen Klopp) proširuju partnerstvo

Postavio , datum 22. јуна 2017. – 12:20 | 1.355 pregleda
  • Novi sporazum: Potpisan dugoročni ugovor sa ambasadorom brenda, Jirgenom Klopom
  • Novi kompanijski automobil: Bela Opel Insignia Grand Sport s volanom s desne strane za trenersku zvezdu

 

Riselshajm. Opel i menadžer Liverpoola FC, Jirgen Klop, objavili su nastavak uspešne saradnje. Po novom ugovoru, Klop će nastaviti da bude brend ambasador kompanije i narednih godina.

 

Opel i Jirgen Klop sarađuju još od avgusta 2012., kada se harizmatični i omiljeni fudbalski trener pridružio kompaniji kao brend ambasador. U poslednjih pet i više godina, razvoj marke može u velikoj meri da se zahvali bivšem treneru 1. FSV Mainza 05 i Borussije iz Dortmunda, i od oktobra 2015. menadžeru Liverpoola. Još od pridruživanja Opelu, on se pojavio u 17 televizijskih reklama, pored brojnih drugih učešća u korist proizvođača iz Riselshajma.

 

„Mi smo oduševljeni što će Jirgen ostati deo Opelove porodice, jer se on savršeno uklapa u našu marku. On se na ubedljiv način zalaže za mnoge stvari koje Opel predstavlja u današnje vreme i želi da otelotvori dalji napredak. Budućnost pripada svima i mi jedva čekamo tu budućnost sa Jirgenom Klopom“, rekla je šefica Opelovog marketinga, Tina Miler.

 

„Ja sam oduvek bio veoma ponosan na saradnju sa Opelom, jer mi delimo mnogo toga zajedničkog. Jedva čekam da nastavimo saradnju i da odigram svoju ulogu u povratku kompanije“, rekao je Klop.

 

Pored stavljanja potpisa na novi ugovor sa kompanijom, četredeset devetogodišnji trener je takođe bio u Riselshajmu da primi rođendanski poklon, Klop je dobio potpuno novi automobil. Kompletno opremljena Opel Insignia Grand Sport u „Abalone“ beloj boji, s volanom s desne strane, dolazi uzvrhunski 2.0 Direct Injection Turbo motor sa 191 kW/260 ks (prosečna potrošnja po NEDC-u: grad 11,5 l/100 km, otvoren put 7,1 l/100 km, kombinovano 8,7 l/100 km; 199 g/km CO2), osmostepenim automatskim menjačem i visokosofisticiranim pogonskim sistemom na sve točkove s vektorisanjem obrtnog momenta. „Zaljubio sam se u novu Insigniju na prvi pogled. U Liverpoolu bismo jednostavno rekli: ’Brutalna je’“, rekao je menadžer Liverpoola.

 

Irena Trifunovic

Opel Communication Manager Serbia

Share