My Opel

Izborom Opela za svoj automobil, doneli ste odličnu odluku. My Opel prednosti Opelovog originalnog servisa na Internetu.

Napokon, naš brend je sinonim za sofisticirane tehnologije, istinsko zanatsko umeće i napredne ideje u visokokvalitetnim vozilima.

myOpel

Najbolje mesto za redovna ispitivanja i servisiranje je Vaš Opel servisni partner. Osoblje u našoj dilerskoj mreži širom Evrope poznaje naša vozila do najsitnijih detalja i zna kako najbolje da ih održava u savršenom stanju.

 

S myOpelom, donosimo sve prednosti Opelovog originalnog servisa na Internet. Pored svih usluga koje dobijate u našem servisu, na ovaj sajt smo dodali neke fantastične opcije, koje će Vam pomoći da još više uživate u svom automobilu. Na primer, unosom broja šasije i izborom željenog dilera, možemo Vam dati individualne ponude i obavestiti Vas o zanimljivim i jevtinijim Opelovim promocijama u blizini Vašeg mesta boravka.

 

Cilj myOpela je da olakša zakazivanje servisa kako za Vas, tako i za Vašeg dilera. Prikupljanjem detaljnih informacija o Vama i Vašem automobilu, možemo Vam dati individualne ponude i popuste od kojih ćete imati koristi.

 

Šta myOpel nudi:

Onlajn zahtev za servisiranje: dogovorite se za servis preko interneta

Lokator dilera: odaberite dilera koji Vam je najbliži i koji nudi sve što Vam je potrebno

Profil Vašeg Opela: Sadrži bitne podatke o Vašem automobilu kao i Vašu servisnu knjižicu.

Podsetnik servisiranja: da nikad više ne propustite servis – mi ćemo Vas podsetiti.

Bilten s vestima i ponudama iz Opela

Personalizovane ponude za Vas i Vaš Opel, kao i mnoge atratkivne popuste i dodatnu opremu i servis, samo za Vaš automobil

I mnogo više …

 ‚‚Takodje, možemo Vam obezbediti istorijat servisiranja Vašeg vozila s obavljenim radovima kod Vašeg ovlašćenog Opel servisera (nakon potvrde identifikacije u Opelovom dilerstvu). Zašto ne biste sami proverili? Registrujte se na myOpel i budite deo fascinantnog sveta Opelovog originalnog servisa. A, ako mislite da propuštamo bitan servis, jednostavno nam to javite pismom".

http://www.myopelservice.com/RS/Login.aspx

 

Share