Vesti
Zanimljivosti
Galerija
Video
Saveti
Home » Zanimljivosti

Opel GT Concept inspirisao katiu_mi

Postavio , datum 27. juna 2016. – 15:17 | 378 pregleda

 

Opel GT Concept inspirisao katiu_mi: Vizuelna umetnica se susrela sa automobilom iz snova

  • Automobil manifestacije: Opel GT Concept je uzdrmao Salon automobila u Ženevi ovog proleća
  • Zadivljujuća fotografija: katia_mi deli impresivne slike preko Instagrama

katia_mi i Opel

 

Riselshajm. Opel GT Concept je je bio među najpoželjnijim zvezdama ovogodišnjeg Salona automobila u Ženevi. Naslednik legendarnog Opel Experimentala GT impresionirao je prisutne predstavnike medija, kao i posetioce koji pristigli iz čitave Evrope, i izglasan je za „Automobil salona“ od strane „Car Design Newsa“. Ovaj sportski automobil je avangardan i u isto vreme puristički, odbacujući bilo šta što bi moglo da naruši njegovu čistu formu.

 

Jedna od glavnih karakteristika Opelovog GT Concepta su jedinstveni crveni akcenti – a upravo je to ono što je povezano sa kreacijama Ekaterine Miščenkove, poznatije kao katia_mi, umetičke direktorke i članice „Ruske unije umetničkih fotografa“. Crvena boja koja se pojavljuje na slikama je impresionirala čitavu armiju njenih pratilaca na društvenim mrežama, ali veza između katie_mi i njene nove muze je bila još intenzivnija.

katia_mi i Opel_1

Pozvana da doživi iskustvo sa Opel GT Conceptom, katia_mi je bila motivisana kako kvalitetom izrade, tako i filozofijom skulpturalnog dizajna, na kojoj počiva ovaj avangardni sportski automobil. Ona je svoje impresije Opelovim konceptnim automobilom izrazila kroz svoje sopstvene kreacije. One prikazuju automobil i razumevanje kako predmet moderne umetnosti obuhvata nezamislivu, vizionarsku funkcionalnost. „Toliko je neverovatno kada spoznate da toliko inovativnog dizajna i tehničkih rešenja može biti otelotvoreno u jedan automobil kao što je Opel GT Concept“, napisala je katia_mi na svom Instagram profilu. „Vrata su elektro pokretna, vetrobran je nastavak panoramskog krova, kamere sa pogledom prema nazad preuzimaju ulogu tradicionalnih retrovizora, i naravno, prednje gume su obojene u moju omiljenu boju, crvenu! Opel GT Concept je smela kreacija sa svojim beskompromisnim karakterom!“

katia_mi i Opel_2

Rezultati susreta katie_mi sa Opel GT Conceptom mogu da se vide na njenim profilima na društvenim mrežama, posebno Instagramu, gde ona ima više od pola miliona pratilaca.

 

 

Irena Trifunovic
Communication Manager Serbia