Opel klub Srbija

Klub ljubitelja Opel automobila

Video

Opel Insignia druge generacije u akciji [video]

Nova Opel Insignia je veoma atraktivan automobil. Forma karoserije je po ugledu na velike kupe modele, iznenađujuće je prostrana zahvaljujući novoj konstrukciji, a nudi i visok nivo sigurnosti, što se od najluksuznijeg modela u ponudi i očekuje.

Druga generacija modela Insignia pleni linijama koje oduzimaju dah, atmosferom dobrodošlice i savremenim rešenjima, počev od naprednih Opel IntelliLux LED® matrix headlights i ultra modernih asistencija vozaču, poput active lane keep assist, pa do prestižnog head up displeja. Aktivni poklopac motora,koji štiti pešake u slučaju udesa, kompletira visok nivo bezbednosti. Opel Insignia stiže sa prvoklasnim mogućnostima povezanosti sa mobilnim uređajima, koje sada nude i novu Opel OnStar funkciju – Personal Assistant, koja putnicima u modelu Insignia omogućava da rezervišu hotelsku sobu, kao i da rezervišu parking mesto uz pomoć OnStar Advisor. Nova Opel Insignia impresionira visokom agilnošću, povećanom prostranošću i izuzetno povoljnim odnosom uloženo-dobijeno, što je čini izuzetno konkurentnom, čak i kada je premijum segment u pitanju.

Opel Insignia je prvi Opel dostupan sa osmostepenom automatskom transmisijom, 360° kamerom i inteligentnim pogonom na sva četiri točka sa torque vectoring sistemom. U kombinaciji sa visokoefikasnim novim turbo motorima, smanjenjem mase do 200 kilograma, zavisno od verzije modela, kao i nižom pozicijom sedenja, nova Opel Insignia Grand Sport i Sports Tourer daju vozaču direktniju i agilniju vožnju nego ikada pre.

 

Izvor: Opel

Share