Vesti
Zanimljivosti
Galerija
Video
Saveti
Home » Vesti

Opel na Sajmu automobila u Novom Sadu

Postavio , datum 26. oktobra 2017. – 22:40 | 135 pregleda

Domaća premijera novog modela Opel Crossland X

 

Beograd/Novi Sad. Opelov štand na 15. sajmu automobila u Novom Sadu biće prepun iznenađenja, ali i redovno dobrih ponuda kada su popusti i pogodnosti finansiranja u pitanju. Novosadsku publiku očekuje ekskluzivna domaća premijera novog Opelovog urbanog krosovera pod nazivom Crossland X. Sajam će trajati od srede, 25. do 29. oktobra.

Crossland X pretpremijerno je predstavljen početkom godine predstavnicima medija, flotnim kupcima i prijateljima brenda. Novi Sad je dobio privilegiju da ovaj model premijerno mogu da vide svi zainteresovani i da se izbliza upoznaju sa njim. Ujedno sa ekskluzivnim prikazom počinje i prodaja Crossland X modela na domaćem tržištu, pa oni koji se u njega zaljube „na prvi pogled“ mogu kupiti svoj primerak po ceni već od 13.760 evra za Enjoy paket opreme i benzinski 1.2 litarski motor od 81KS. Za one koji žele „više i jače“, Crossland X u Innovation paketu opreme i 1.6 litarskim dizel agregatom koji ostvaruje 99KS može biti njihov po ceni od 16.780 evra. Cene ostalih verzija ovog modela, kao i cene ostalih modela biće objavljene uskoro.

 

Crossland X je automobil koji donosi određen „X-faktor” i šarm. Najveći aduti modela Crossland X su njegove kompaktne spoljašnje dimenzije, ekspresivni i sve popularniji SUV dizajn i neverovatno udobno sedenje. Pored ovih osobina, Crossland X pruža potpunu povezanost sa pametnim telefonima, zbog čega on predstavlja idealan izbor za moderne kupce koji ovakve pogodnosti očekuju u svom automobilu. Ovo je samo jedna od stavki sa duge liste visokotehnološke opreme koja je implementirana, kako u ovaj, tako i u ostale nove Opelove modele: head-up displej, upozorenje o napuštanju trake, 180-stepena panoramna kamera za gledanje u nazad, automatsko kočenje prilikom detektovane opasnosti, sistem za prepoznavanje pospanosti vozača, upozorenje za ,,mrtav ugao”… Dobru praksu ne treba menjati, pa se na listi opreme nalaze i nagrađivana AGR prednja sedišta, kao i potpuni LED farovi sa prilagodljivim prednjim svetlima.

 

Ono šta će publici na ovom štandu biti interesantno, a što možda drugi izlagači nemaju, je svestranost i prisutnost vozila iz široke lepeze najrazličitijih modela, počev od razlike u segmentu kom pripadaju, pa na kraju i njihovom cenovnom rangu. Gotovo je sigurno da sa ovog štanda niko neće otići ravnodušan.

 

Za sve dodatne informacije o Opel nastupu na sajmu kontaktirajte Opel ovlašćene prodajno-servisne centre Opel Ćirkom i Bel Car

 

 

Irena Trifunovic

Opel Communication Manager 

Procitajte i ...

Share

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also Comments Feed via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.