Vesti
Zanimljivosti
Galerija
Video
Saveti
Home » Galerija

VI Godisnji skup OPCS – utisci

Postavio , datum 30. септембра 2012. – 23:26 | 3.322 pregleda

6. po redu godisnji medjunarodni skup u organizaciji Opel kluba Srbije odrzan je  30.09.2012 na poligonu Ada Huja u Beogradu.Trend povecanja broja prisutnih se nastavio,pa se sakupilo jako puno zaljubljenika u Opel automobile.Posetioci okupljanja su docekivani,uz dobrodoslicu, simbolicnim poklonima i obelezjima kluba.

Veliki broj automobila,ucinio j ovaj skup jako uspesnim,sto govori o popularnosti Opela kao brenda i Opel kluba Srbije,kao organizacije ljubitelja,sto mozete videti na sledecem snimku:

Na skupu je odrzano tamicenje u brzini,a vlasnici automobila su se takmicili u 3 kategorije.Pobednicima takmicenja je klub obezbedio i prigodne nagrade,zahvaljujuci sponzorima,kojima se ovom prilikom zahvaljijemo.Veliko hvala GM Srbija,KOMNENOVIC,SERVIS MASTERS,AUTOSERVIS UNO,MONTEREY I DZONIJU iz AUTOPERIONICE STEAM.

Rezultati takmicenja:

Ucesnici skupa su imali priliku i da se oprobaju u voznji kartinga,na stazi Ada Huja.Takodje,hvala svim posetiocima koji su uvelicali ovo divno druzenje.Vidimo se sledece godine…

Share