Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Adam i Cascada – promo u Srbiji

Adam i Cascada – promo u Srbiji

Sajam automobila u Beogradu, 51. po redu, obiluje novitetima iz auto industrije. Opel je svoju flotu, na Srpskom tržištu pojačao fantastičnim osveženjem.

IMG_6115

Mali lifestyle automobil, Opel Adam i egzotični novi kabriolet Opel Cascada, premijerno su predstavljeni, na 51. Sajmu automobila u Beogradu., na štandu Opel-a. Veličanstvena promocija novih Opelovih četvorotočkaša, u organizaciji tradicionalno ljubaznih domaćina, je bila prilika da se posetioci upoznaju sa detaljima ova dva noviteta.

IMG_6109

Sa potpuno novim ADAM-om, Opel ulazi u rastući lifestyle segment. Sa dužinom od skoro 3,70 metara i širinom od 1,72 metra (bez retrovizora), ovaj fanki trovratni kompakt, savršen je za urbane sredine. Unutar kabine, ADAM nudi dovoljno prostora za četiri osobe koje će uživati u premijum atmosferi i velikom komforu neobičnom za mali automobil. ADAM i unutra može biti personalizovan prema ukusu vlasnika širokim izborom boja, dekora, plafona i svetlosnim efektima.

IMG_6075

Opel Cascada pruža snažno iskustvo u vožnji sa veoma čvrstom karoserijom, unapređenim prednjim HiPerStrut vešanjem – prvobitno razvijenim za visoko-performantnu Insigniju OPC – i FlexRide adaptivnim sistemom kočenja. Svi putnici u ovom automobilu mogu da uživaju u vožnji na otvorenom vazduhu zahvaljujući prvoklasnom mekom krovu koji se otvara na dugme za 17 sekundi u vožnji pri brzini do 50 km/h ili preko daljinskog upravljača kad se auto na kreće.

IMG_6090

Premijum karakteristike kao što su električni zatezači sigurnosnih pojaseva, električni sistem za Lak ulazak (Easy Entry), ekskluzivna Napa koža i tapacirana, ventilirana, ergonomski dizajnirana sedišta kao i nevidljivi bezbednosni sistemi, kombinovani su kako bi učinili život udobnim i bezbednim.

IMG_6096

Zadovoljstvo nam je bilo da OPCS učestvuje u promociji, proslavimo dolazak noviteta, a naš Homer je bio na visini zadatka, proveravao automobile do detalja i izmamio simpatije divnih hostesa.

IMG_6095