3. октобра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Klub » Učlanjenje

Učlanjenje

Ako čitate ovaj tekst već je odavno kasno za vas. Vi ste zaraženi Opel virusom. Pomoći Vam nema, ali mi ćemo učiniti da naučite da živite sa tim, a da budete na to ponosni. U slučaju da i dalje ne verujete da ste potpali pod uticaj Opel virusa, navešcemo Vam par simptoma, kao što su:

  1. Vozite svoj ili bilo čiji Opel
  2. Srećni ste i ponosni na vozilo sa znakom munje.
  3. Pričate o njemu
  4. Održavate ga, perete, servisirate, investirate u njega…

Ovo su samo neki od simptoma. Ima ih mnogo. Znači Vi ste još jedan od potencijalnih članova OPEL KLUBA SRBIJA.

Čemu služi taj klub???

Učinite da Vaš Opel bude bezbedan, siguran, pouzdan, uredan, najbrži, sa najboljom muzikom, sve to kao deo standrdnog održavanja… A mozda ste i neki od onih koji od svog četvorotočkaša očekuju više.

Mi kao OPEL KLUB SRBIJA smo tu da Vam u najmanju ruku sve ovo omogućimo, jeftinije, brže, originalno, a uzgred ćete postati član najveće i najmnogobrojnije porodice, vozača OPEL vozila.

header
Dobro došli u „OPEL KLUB SRBIJA“

Članarina za ulazak u klub je 1.500,00 dinara. Članarina se plaća na godišnjem nivou i važi od trenutka kada se plati narednih 365 dana. Za to vreme dobijate važeću člansku kartu kluba sa kojom ostvarujete sve popuste koje smo mi kao klub izdejstvovali za Vas. Takođe dobijate i nalepnice za Vašeg četvorotockaša (velike i male).

Članstvo podrazumeva brojne pogodnosti i nijednu obavezu, a pogodnosti su sledeće:

  • Popusti kod brojnih sponzora Kluba
  • Mogućnost da učestvujete u aktivnostima Kluba (putovanja, žurke, izleti…)
  • Šansa da do promo materijala Kluba dođete po povlašćenim cenama (ramovi za tablice, nalepnice, majce, kačketi, keyhangeri, kalendari …)
  • Ono najbitnije: Postajete deo jedne neverovatne zajednice, društva ljubitelja OPEL-a, potpuno različitih od svega što ste do sad videli, zaljubljenika u automobile, vožnju, dobro druženje i kvalitetan provod. Postajete deo entuzijazma koji oplemenjuje Vaš život na drugačiji način, upoznajete istomišljenike iz raznih delova zemlje i sveta, imate priliku da unapredite svoje znanje i podelite iskustva sa ljubitelima OPEL-a iz cele Srbije.
  • I još mnogo toga…

 

Uplatu za članstvo možete izvršiti opštom uplatnicom na žiro račun Kluba ( 160-302351-70 Banca Intesa) ili prilikom posete nekom od nasih mesečnih skupova, vanrednih okupljanja (roštilji, izleti, razna putovanja) i sl.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju putem mail-a klub@opelclub.rs ili nas kontaktirajte.

Da li je to sve? Pa, nije. Nepresušna riznica saveta, znanja i prijatelja u celoj Srbiji. Gde god da krenete imaćete kolegu „Opelaša“. Šta će Vam još i to, pa siguran sam da Vi i Vaša devojka, žena, deca, prijatelji vole izlete, druženja, sportske aktivnosti. I ovo su neke od aktivnosti Opel Kluba Srbija.

Ne postoje nikakva ograničenja po pitanju marke, godišta, stanja, Vašeg Opela. Takođe svi članovi su dobro došli muški i ženski, mladi i stariji…

Ovako možemo da hvalimo naš klub jako dugo. Stoga dođite na neki naš skup. Vidite ko smo i šta radimo.

Dostava članskih kartica i nalepnica se vrši po sledećoj dinamici

– za učlanjenja od 1. do 15. članske kartice šaljemo 25. u istom mesecu
– za učlanjenja od 15. do 31. članske kartice šaljemo 10. narednog meseca

 

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.