25. април 2024.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Anketa o bezbednosti u saobraćaju na OPCS

Anketa o bezbednosti u saobraćaju na OPCS

Zadovoljstvo mi je da objavim, da je Opel klub Srbija, kao jedna ozbiljna, registrovana organizacija, dobio ponudu od gospodina Predraga Beloš dipl. inž. saobr. , a za potrebe Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, da učestvuje u istraživanju putem ankete o bezbednosti u saobraćaju.

opcs

Pozivam sve posetioce foruma, sajta i FB grupe, da daju svoj doprinos u ovom istraživanju i time opravdamo ukazano poverenje i da iskoristimo mogućnost, da iznesemo svoje mišljenje.

Poštovani članovi i posetioci OPEL KLUBA SRBIJA,

U toku je istraživanje u oblasti saobraćaja, koje se odnosi na stavove, mišljenja i ponašanje vozača automobila na teritoriji R Srbije, koje je finansirano od strane Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije. Ukoliko ste raspoloženi da doprinesete ovom istraživanju, molio bih Vas da popunite anketu koju sam dostavio kao prilog. Anketu možete poslati i svojim prijateljima koji su zainteresovani za učestvovanje. Anketa je dosta obimna, ali svako ko može da odvoji petnaestak minuta za popunjavanje bio bih mu zahvalan. Anketa je ANONIMNA i mogu je poslati samo vozači koji su državljani R Srbije, jer se istraživanje radi na toj teritoriji. Molio bih Vas da na pitanja dajete iskrene odgovore, jer samo tako možete doprineti realizaciji ove studije. Rok za slanje anketa biće tri do četiri nedelje, a ja cu Vas obavestiti o završetku roka. Anketa je dostupna za popunjavanje preko linka koji sam naveo.

Link:

https://docs.google.com/forms/d/14U1u8Q-dx-6Bpguucbti-OwAaN_vTlNYbsixfB0EPss/viewform

Ovom prilikom se zahvaljujem  OPEL KLUBU SRBIJA koji mi je omogućio da njihove članove i posetioce obavestim o ovoj studiji, a pored toga da olakšam realizaciju studije koja će uticati na bezbednost u saobraćaju svih nas. Naravno hvala svim članovima i posetiocima kluba na odvojenom vremenu.

Vozite oprezno i učinite bezbednim sebe i ostale učesnike u saobraćaju,

Predrag Beloš dipl. inž. saobr.