3. октобра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » ATRAKTIVNA SAJAMSKA PONUDA ZA SVE OPELOVE MODELE

ATRAKTIVNA SAJAMSKA PONUDA ZA SVE OPELOVE MODELE

Opel Srbija pripremio je atraktivnu sajamsku ponudu u okviru koje će sva vozila biti na specijalnom sniženju od 300 do čak 800 evra u zavisnosti od modela. Akcija koja počinje 22. marta, prvog dana 54. Međunarodnog salona automobila, trajaće do 31.marta, ali i duže, ukoliko uslovi i lager to dozvole.

Na svom štandu u Hali 4 Beogradskog sajma Opel će premijerno predstaviti i multifunkcionalni Opel Combo i to u modelima Combo Cargo i Combo Life. Najbolji prijatelj porodice, epitet koji je Combo Life poneo čim se pojavio, tokom specijalne sajamske akcije moći će da se nabavi po ceni od 16.990 evra. Ovo je sjajna prilika za kupovinu nosioca titule „Best buy automobil 2019“. I Combo Cargo se već okitio titulom „Međunarodni Van 2019“, a na sajamskoj akciji iznosiće 12.290 evra.

Corsa, Opelov bestseler koji broji 12 miliona kupaca širom sveta, a koji se godinama nalazi među najprodavanijim automobilima i na srpskom tržištu, do kraja aprila može da se kupi po ceni od 10.490 evra.  Svoje mesto na domaćem tržištu veoma brzo su našli Opelovi X šampioni koji će tokom sajamske akcije biti dostupni po cenama: Grandland X (19.990 evra), Crossland X (14.490) i Moka X (16.990).

Opel Insignia predstavlja pravo remek delo zahvaljujući jedinstvenoj paleti najsavremenijih inovacija i luksuznih elemenata premijum klase koji je čine liderom u svojoj kategoriji. Tokom sajamskih dana, ali I do kraja aprila ova Opelova perjanica moći će da se kupi po ceni od 19.990 evra.

 

“Atraktivnom sajamskom ponudom obuhvaćeni su apsolutno svi modeli koji će biti izloženi tokom Međunarodnog sajma automobila u Beogradu. Iako pozivamo sve da nam se pridruže na Opelovom štandu u Hali 4, ipak smo mislili i na one naše kupce koji neće biti u mogućnosti da dođu u Beograd, pa smo akciju produžili do kraja aprila”, rekla je Irena Trifunović menadžerka Opela za marketing i komunikacije za tržište Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Tokom 54. Međunarodnog salona automobila kupci mogu da se opredele i za specijalne uslove Opel finansiranja koje podrazumeva posebnu ponudu za kupovinu novih Opel vozila uz 0.0% kamate za kredit i rokom otplate do 36 meseci, namenjenu fizičkim licima. U susret željama svojih kupaca, OPEL je proširio ponudu finansiranja – u zavisnosti od perioda otplate, novi automobil može da se kupi na kredit beskamatno ili sa najnižom ratom. Kupac sam odlučuje da li želi da iskoristi uslugu „opel finansiranja“ sa 0% kamate ili će izabrati najnižu ratu. Pod navedenim uslovima mogu se kupiti svi modeli iz Opelove game.

Irena Trifunovic

Opel Marketing and Communication Manager

Serbia, Montenegro, Macedonia, Albania