Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Drift race ponovo u Čačku – 08. septembar 2013.

Drift race ponovo u Čačku – 08. septembar 2013.

Nakon uspešno organizovanih drift trka za šampionat Srbije, grad Čačak je PONOVO domaćin treće SDC drift trke.
drift-flajer2
8. septembra, na istoj stazi „Autoprevoz Čačak“, Auto tjuning klub, SDC i Tuning Styling organizuju novi drift spektakl. Pored najboljih srpskih driftera, posetioce će čekati nova iznenađenja i novi drifteri iz regiona.

7. septembra, nakon trening vožnji, od 21 čas, posetioci mogu uživati u noćnoj žurci pored staze uz DJ Marcheza.

Pozivamo sve auto moto klubove da nam se pridruže na manifestaciji i izlože svoja vozila i time prikažu svoje aktivnosti posetiocima i ostalim ljubiteljima auto moto sporta. Kotizacija za izlaganje i postavljanje štandova auto moto klubova je besplatna.

Pored drift trka, deo obaveznog programa su ivožnje u drift taxi-u, tuning styling izložba, atraktivne vožnje motocikala, a o zabavnom delu programa pobrinuće se DJ Marchez.

Prijavljivanje preko formulara ili na telefone ATC kluba: 060/30-90-900 i 064/11-999-89.

Da ponovimo, sama staza ima kvalitetan asfalt i sastoji se iz jednog dužeg pravca (250m) koji je pogodan za startna ubrzanja i nekoliko kombinacija otšrijih krivina za duele u twin driftu.

Sudije ocenjuju brzinu auta kojom se ulazi u krivinu, ugao zaokreta, kontrolu automobila priekstremnim uslovima, blizinu prolaska pored označenih čunjeva i naravno, opšti utisak.

Suvišno je napominjati da škripa guma, buka motora, oblaci dima koji ostaju za automobilma koji svaku krivinu prolaze bočno su nesvakidašnji doživljaji za posetioce.

Vidimo se u Čačku!

http://tuning.rs/