Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Drugi o nama – PetrolHeads Asocijacija

Drugi o nama – PetrolHeads Asocijacija

Redovno Mesečno Okupljanje Opel Club Srbija (04.Jun, DIS Zemun)

Dok smo ispijali jutarnju kaficu na dobro poznatom mestu u Karburator kafe-u Glavaški i ja smo čačkali Fb i videli da se danas okupljaju članovi OPCS na DIS-ovom parkingu. Veoma brzo smo se složili da to treba posetiti. Naravno otišli smo kući da se spremimo i da krenemo polako, i naravno ja po svoju opremu.

Kad smo došli na praking zatekli smo oko 10-tak automobila i gomilicu ljudi. Na naše pitanje dal su raspoloženi da i mi iz PH- asocijacije prisustvujemo njihovom okupljanju, dobili smo jedan veliki zajednicki odgovor, NARAVNO DA, DA :),  dok je neko iz mase dobacio JOK TI ĆES :D.  To je meni i Zokiju izmamilo osmehe na lica te smo odmah priskočili na posao.

Upoznali smo Markiđanija čija je Bertonka meni odmah zapala za oko. Reč po reč saznajemo da se tradicionalno okupljaju svakog prvog vikenda u mesecu.

A i videlo se da im je organizacija na maksimalnom nivou Direktor Markiđani je otvorio gepek i kao da smo bili na trafici, svi su stali u red i odmah su tražili šta im fali na kolima sa znakom munje, da i to dodaju u svoju kolekciju.

Malo o OPCS club-u

Klub je osnovan 2005 godine i ima 85 članova sa plaćenom članarinom

članarina iznosi 1000rsd na godišnjem nivou, sto nije mnogo i za današnje uslove

Sve veće informacije tipa, kako da se učlanite u klub, kako da stupite u kontakt sa nekim od članova i ostale informacije možete dobiti na njihovom sajtu www.opelclub.rs pa vam preporucujemo da ga posetite

Tekst i photo: Miloš VRsix

Originalan tekst sa fotografijama možete pogledati na:

http://www.petrolheads.rs/2017/06/06/redovno-mesecno-okupljanje-opel-club-srbija-04-jun-dis-zemun/