Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Nova Opel Mokka-e osvojila “Zlatni volan 2021”

Nova Opel Mokka-e osvojila “Zlatni volan 2021”

  • Najbolji automobil ispod 25.000 evra: Mokka-e sa električnim pogonom zauzima prvo mesto
  • Električni automobil sa stilom: Odvažna i čista, Opel Mokka-e u skladu sa vremenom
  • Električni uspeh: Mokka-e prati Corsu-e kao dobitnik „Zlatnog volana“
  • Pobednički niz: Već 19. „Zlatni volan“ za Opel

Rüsselsheim.  Nova Opel Mokka-e osvojila je „Zlatni volan 2021“, pobedivši jaku konkurenciju i dobila jednu od najprestižnijih nagrada u automobilskoj industriji, kao “Best Car under €25,000”.

 

Mokka-e nastavlja Opelov uspešan niz kada je u pitanju ova nagrada. Već prošle godine, električna Opel Corsa-e donela je “Zlatni volan” u Riselshajm. Posle Ampere-e 2017 i Corse-e 2020, Mokka-e je sada treći električni model i takođe prvi Opelov SUV koji osvaja ovu prestižnu titulu. Električna vozila sa znakom munje elektrifikuju eksperte i čitaoce magazina AUTO BILD i BILD am SONNTAG baš kao i svoje kupce.

 

“Naša Opel Mokka-e je sve samo ne obična, i dokazala je to ponovo kao ovogodišnji ‘Zlatni volan’”, rekao je CEO Opela Uwe Hochgeschurtz na sinoćnoj ceremoniji dodele nagrada u Berlinskom Axel Springer Hausu. “Sa najsavremenijim tehnologijama i beskompromisnim dizajnom, Mokka-e čini e-mobilnost zabavnom na svaki način. Veoma smo srećni što naši korisnici, čitaoci magazina AUTO BILD i BILD am SONNTAG, kao i stručni žiri, vide ovaj automobil na isti način kao mi.”

Opel Mokka-e: Električna Mokka koja privlači poglede sa Munjom u Opel Vizoru

Nova Opel Mokka-e impresionira ne samo svojim smelim i čistim dizajnom, već i svojim performansama. Električni motor sa 136 KS i 260 Nm maksimalnog obrtnog momenta isporučuje snažan, gotovo nečujan pogon. Zahvaljujući bateriji od 50 kWh, moguće je preći do 338 kilometara, prema WLTP-u. Elektronski ograničena maksimalna brzina je 150 km/h. Najsavremeniji sistem regenerativnog kočenja čini Mokku-e još efikasnijom, omogućavajući električnom vozilu da povrati energiju tokom usporavanja ili kočenja. Baterija se može brzo napuniti do 80 procenata za 30 minuta na DC stanici za punjenje od 100 kW.

 

Miljana Milović

  Junior Marketing Manager

  Euroimpex Autogroup / Euroimpex Automotive

  General importer for Serbia and Montenegro