Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Tradicionalno OPCS mesečno okupljanje održaće se na dobro poznatoj lokaciji, parkingu DIS-a iza NIS-ove Zmaj pumpe u nedelju 06.12.2015. godine sa početkom u 15 časova. Ovo je ujedno i poslednje redovno okupljanje u ovoj godini.

OPCS Decembarski skup 2015.

Tradicionalno OPCS mesečno okupljanje održaće se na dobro poznatoj lokaciji, parkingu DIS-a iza NIS-ove Zmaj pumpe u nedelju 06.12.2015. godine sa početkom u 15 časova. Ovo je ujedno i poslednje redovno okupljanje u ovoj godini. Na skupu se možete učlaniti u Opel klub Srbija, produžiti članarinu, kupiti sve od promo materijala, a ispred svegaupoznati nove drugare, kojima je jedno zajedničko: OPEL. Posle skupa druženje nastavljamo u obližnjem kafiću, gde se može popiti neki od osvežavajucih napitaka, a na vama je da ponesete dobro raspoloženje.
opcsbanner
Mapa za one koji dolaze prvi put, kada idete iz pravca Beograda autoputem možete skrenuti na isključenju pre NIS-ove Zmaj pumpe, a može i na isključenju za samu Zmaj pumpu, iza nje je parking-plato na kom se okupljamo.

zmaj

 

Za one iz pravca Zemuna, Borče i novog Pupinovog mosta:

maps1

maps2

Vidimo se u nedelju,

Vaš Opel klub Srbija