3. октобра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Opel Balkan Meeting Niš 2016

Opel Balkan Meeting Niš 2016

Opel Balkan Meeting

Opel klub Srbija u dogovoru sa prijateljima iz Opel fans Bulgaria organizuje međunarodno druženje pravih zaljubljenika u Opel automobile, pod nazivom

Opel Balkan Meeting

 

Opel Balkan Meeting
Opel Balkan Meeting

Druženje će se održati u Nišu, 21.05.2016. godine, sa pocetkom u 10 casova, na vidikovcu iznad Niša Kamenički vis. Sam program ove manifestacije bratskih klubova sa balkana nije takmičarskog već društvenog karaktera, ali ćemo se potruditi da druženje bude obogaćeno zanimljivim sadržajem i velikom dozom prijateljstva bez obzira na bilo kakve razlike. Dobro došli su svi ljudi dobre volje koji žele lepo i iskreno druženje.

Naši prijatelji iz Opel fans Bulgaria i Opel klub Srbija sa nestrpljenjem očekuju ovu nesvakidašnju manifestaciju u ovom delu Srbije, a ocekujemo da nam se pridruze i prijatelji iz Makedonije.

Mesto okupljanja je izletište Kamenički vis koje se nalazi na 14 kilometara od centra Niša i svojevrstan je vidikovac na 814m nadmorske visine, odakle se po lepom danu može uživati u pogledu na grad Niš, ali i na dobar deo Južne Srbije. GPS koordinate izletišta su 43°24′04″N 21°57′02″E Do izletišta se dolazi asfaltnim putem, ali oprez: Ima malo krivina i po neka rupa na putu. Sam prostor je lepo uređen i ima mesta za dosta automobila. Velika travnata površina i postavljeni stolovi i klupe u hladovini ostavljaju utisak lepog mesta za druženje.

IMG_20160427_155456

I opet, pozivamo sve ljude dobre volje da se 21.05.2016. druže sa nama na Kameničkom visu kod Niša na prvom Opel Balkan Meeting druženju. Za sva dodatna objašnjenja i uputstva, stojimo Vam na raspolaganju, a očekujemo i neke nove detalje.

Vaš Opel klub Srbija