Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Opel klub na promociji Corse

Opel klub na promociji Corse

Opel klub Srbija na promociji nove Opel Corse

Kao što je i red, odazvali smo se pozivu da prisustvujemo promociji pete generacije Opel Corse, pod sloganom: "Opel Corsa, ljubav na prvi pogled", a sve u organizaciji Opel Srbija

Promocija je održana u klubu "Promenada", lociranog na Savskom pristaništu, u Beogradu. Sam prostor nije veliki, ali je prilagođen potrebama manifestacije, a sve je odisalo ekskluzivom, kakvom Opel kao brend i zaslužuje.

Nova Corsa 1

Kako nisam pristalica kašnjenja, pošli smo na vreme, i umalo da stignemo pre domaćina. Naravno da se to nije desilo, jer su domaćini već sve pripremili za doček gostiju. Na samom ulazu dočekala nas je Opel Corsa E, u crnoj boji, dok je zvezda večeri, ali u crvenoj boji (zaštitna boja kampanje) bila unutra.

Kako smo bili među prvim gostima, imali smo mogućnost biranja mesta za "sidrenje". Izabrano mesto je bilo na sredini prostora, u prvom redu do bine, odakle smo imali dobar pregled.

Kako smo bili obučeni u prepoznatljive klubske majice, prva nam je prišla Irena Trifunović – Opel communication manager, koja nam je poželela dobrodošlicu, i kroz razgovor, dogovorili neku buduću saradnju. Odlazi, uz izvinjenje da nas mora napustiti, jer ima još gostiju kojima treba posvetiti pažnju, ali nam se ubrzo pridružuje gospodin koji nam takođe želi dobrodošlicu, i zahvaljuje nam se što smo se odazvali pozivu, da uveličamo slavlje, da bi nam se na kraju predstavio rečima: "Ja sam Dragan Nenadović, direktor za jugoistočnu Evropu". Njegov domaćinski gest vredan svakog poštovanja, ostavio je utisak da Opel vodi računa, ne samo o kupcima, već i o svim ljubiteljima brenda. Posle višeminutne konverzacije rastali smo se zbog početka oficijalnog dela, ali uz dogovor da druženje nastavimo.
Bliži se početak oficijalnog dela, i prostor se popunio eminentnim novinarima, predstavnicima dilerske mreže, flotnim kupcima, a bogami bilo je i automobilskih asova. Program je vodio Ognjen Amidžić, a počeo je dodelom priznanja automobila godine.

Zatim počinje prezentacija: model Corsa kroz svih pet generacija, tehnološkom napredku i današnjim tehnološkim pomagalima implementiranih u novu Corsu E, a prezentaciju vodi direktor Nenadović. Prezentacija je propraćena, kako zvučnim, svetlosnim tako i dimnin efektima. Nakon prezentacije usledila je modna revija inspirisana novom Corsom. Sa završetkom revije završen je i oficijalni deo prezentacije, nakon čega počinje druženje uz zakusku i muziku DJ-a.

Naravno da vas nismo obrukali, i muški smo se izborili sa tanjirom. Bilo je i alkohola, ali smo mi, kao zagovornici bezbedne vožnje, konzumirali kiselu vodu i đus.

Kako sve lepe stvari brzo prođu, tako je došao kraj i ovom druženju. Pri odlasku nam ponovo prilaze Irena i Dragan, zahvaljujući ponovo sto smo prisustvovali slavlju, i podsećaju nas na dogovor za saradnju koja sledi uskoro.

Nadam se da smo uspeli barem malo dočarati atmosferu na promociji i ako nismo profesionalci.

Pozdrav do sledećeg viđenja, od vaših lutajućih reportera,

Vladaspile i markidjani