Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Opel skup u Valjevu – OpeloVAnje No 5

Opel skup u Valjevu – OpeloVAnje No 5

Opel driver club Valjevo i Kadett C group Serbia  organizuju peti po redu, jubilarni Opel skup u Valjevu pod nazivom OpeloVAnje No 5. koji će se odrđati 24. 04. 2016. godine u 11h na parkingu Krušika. Organizatori skupa su se potrudili da brojnim sadržajima i nekim novinama privuku veliki broj Opel vozila, tako da očekuju veliki broj učesnika na ovoj, jedinstvenoj manifestaciji u Valjevu.OpeloVAnje No 5U sam sadržaj manifestacije biće organizovana svečana promocija Opel driver club Valjevo, izbor za najlepši auto na skupu, Dama kup, razne igre za posetioce i učesnike, izložba oldtajmera, minijaturnih modela Opela. Za najmlađe posetioce organizovan je mali kutak u okviru koga je planiran bogat program. Novina ove godine je Berza delova, gde će posetioci moći da prodaju ili razmene auto delove. Čitavu manifestaciju pratiće DJ, hostese i promoterke.

Za najbolje su obezbeđeni pehari i nagrade, a za sve učesnike je zagarantovana dobra zabava i druženje. Kotizacija za učestvovanje je 200 dinara po vozilu, čime se dobija vaučer za piće u caffe baru, koji će biti u okviru parkinga, gde će posetioci moći da se osveže.

Prvi skup u Valjevu - OpeloVAnje No 1
Istorijska fotografija… Prvi skup u Valjevu – OpeloVAnje No 1

Opel klub Srbija je kao i prethodnih godina, od organizatora dobio poziv i prostor, na kome će se predstaviti posetiocima skupa. Na štandu Opel kluba Srbije moći ćete da se informišete o funkcionisanju kluba, aktivnostima, a takođe ćete moći da se učlanite u Opel klub Srbija i obezbedite sebi neki od suvenira sa klubskim obeležjima.

OPCS kolona iz Beograda će se formirati 24.04.2016. u 09 h na parkingu Metroa na Vidikovcu (Ibarski put 20), a polazak kolone ka Valjevu je planiran za 09 30h. Pozivamo sve ljude dobre volje, da nam se pridruže i posete najveće Opel dešavanje u zapadnoj Srbiji. Vidimo se u Valjevu.

 

Vaš Opel klub Srbija