Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » OPELoVAnje No.5 – Valjevo u znaku munje

OPELoVAnje No.5 – Valjevo u znaku munje

OPELoVAnje No.5

Valjevo. 24.04.2016. godine je bio prestonica Opela. OPELoVAnje No.5 jubilarno okupljanje ljubitelja Opel automobila i pored ružnog vremena je održan, a posetioci su imali priliku da uživaju u preko 60 Opel automobila, parkiranih na prkingu Krušika u Valjevu.

OPELoVAnje No.5
OPELoVAnje No.5

Organizator ove , već tradicionalne manifestacije na zapadu Srbije, bio je Opel driver club Valjevo i potrudio se i ovaj put da bogatim programom opravda poverenje posetioca. Zbog ružnog kisovitog i hladnog vremena, sve je bilo jako otežano. Međutim, to nije pokolebalo najupornije da se dobro provedu.

Zapažena je bila posada iz Slovenije, koja je specijalno za ovu manifestaciju prešla puno kilometara, ali da ne budemo skromni, kao najmasovnije Opel auto udruženje u Srbiji, Opel klub Srbija je bitno popunila parking, na čemu su nam se i organizatori zahvalili i bili iznenađeni masovnošću naših članova na skupu u Valjevu.

Aleksandar Antonić, glavni „krivac“ za organizaciju ove manifestacije se obratio rečima:

Jedno VELIKO HVALA za Opel Club Serbia koji su me iznenadili i dosli u velikom broju„.

Takođe, pored članova Opel kluba Srbije, manifestaciju u Valjevu su uveličali i ljudi iz Požege, Ivanjice, Loznice, Šapca, Trestenika, Čačka, Kraljeva, Kruševca, Novog Sada, Beograda…

U brojnim takmičenjima, organizator je obezbedio i pehare i brojne nagrade, a Opel klub Srbija je generalno gledano, pokupio dosta nagrada Bili smo, pre svega najlepši, zatim među najbržima, najspretnijima, a i podmladak je pokazao vrhunske rezultate na testu znanja.

 

Lepo druženje sa prijateljima iz Valjeva ćemo gajiti i ubuduće još intenzivnije. Ovom prilikom se zahvaljujemo Opel driver club Valjevo na pozivu i gostoprimstvu i nadamo se još boljem i masovnijem druženju do godine.

U nastavku možete pogledati foto-galeriju sa skupa u Valjevu…

Opel klub Srbija