3. октобра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Ukus uspeha i ostvareni snovi uz OPCS na DDOR BG Car Show 05

Ukus uspeha i ostvareni snovi uz OPCS na DDOR BG Car Show 05

Jelena Yellow Bertone

Završen je ovogodišnji sajam automobila  DDOR BG Car Show 05 i 10. Međunarodni sajam motocikala Motopassion. Opel klub Srbija OPCS je tokom čitavog trajanja sajma imao svoj štand u hali 2 nivo B. Vredni volonteri, članovi kluba, su neumorno pružali informacije vezane za klub i aktivnosti, svim posetiocima našeg štanda. A na OPCS  štandu, zahvaljujući našoj članici Jeleni Jelić iz Kruševca… ATRAKCIJA: Premijera Opel Astra G Coupe Bertone ili kako je naziva njena ponosna vlasnica Yellow Astra Bertone sa svim novim modifikacijama urađenim za takmičarsku sezonu 2016.

Jelena Yellow Bertone
Jelena Yellow Bertone

Tokom sedam dana trajanja sajam automobila je posetilo, prema zvaničnoj statistici Beogradskog sajma – 120.295 posetilaca. Prema izvorima iz Srpske asocijacije uvoznika automobila i delova, tokom ove manifestacije prodato je oko 3.000 automobila, što je za oko 20 odsto više nego prošle godine. Više od 300 izlagača iz dvadesetak zemalja, 35 automobilskih brendova, 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila i više od 30 moto brendova, čak 40 premijera u kategoriji putničkih automobila je epilog najveće Balkanske auto manifestacije.

Opel kao brend je ostavio značajan utisak na ovogodišnjem sajmu automobila. Žiri Asocijacije automobilskih novinara Srbije proglasio četiri “automobila godine” za 2016. godinu. U cenovnoj kategoriji do 15.000 evra to je Opel Astra, a gužva na Opelovom štandu opravdava ovakvu nagradu.

Opel klub Srbija je jedini klub zaljubljenika u automobile koji je, već tradicionalno, imao svoj samostalni štand na ovogodišnjem sajmu, i imamo se čime pohvaliti. Pokazali smo kako treba da funkcioniše jedna zdrava zajednica gde je ravnopravnost svih članova iznad svega, a i opravdali smo slogan ovogodišnjeg sajma „Šta žene čini srećnim?“ kroz naš eksponat na štandu, prelepu Opel Astru G Coupe Bertone naše članice Jelene Jelić, koja je mamila poglede i bliceve reke posetilaca koji su sa oduševljenjem obišli naš štand. Bilo je i ponuda kupaca, ali se nismo pokolebali, jer Yellow Bertone nema cenu, ali je bilo utešnih suvenira sa našeg štanda sa klubskim obeležjima, koje su posetioci mogli da kupe i sačuvaju uspomenu. Na štandu OPCS su ljubazni volonteri, članovi kluba, imali pune ruke posla i neprekidno davali informacije brojnim posetiocima o samom klubu, aktivnostima i povoljnostima koje klub pruža svojim članovima.

Ostvarili smo značajan uspeh našim učestvovanjem na sajmu. Uz dobru i domaćinsku promociju kluba, Opel klub Srbija je na samom sajmu bitno uvećao broj članova iz svih krajeva Srbije. Postigli smo brojne poslovne kontakte, koje ćemo negovati i truditi se da iskoristimo za dobrobit članova kluba. Ipak, najdraže naše ostvarenje je ispunjenje jednog sna jednog člana našeg kluba i ponosni smo time. Ostaćemo nedorečeni o kome i čemu se radi.

OPCS na sajmu 18
Dragan Nenadović na štandu OPCS

Svi posetioci našeg štanda su nam dragi i srdačno smo ih dočekali, ali jedna poseta nas je učinila ponosnima. Direktor Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Bugarsku, gospodin Dragan Nenadović naš prijatelj i dugogodišnji saradnik ukazao je poštovanje našem klubu i pored previše svojih obaveza. To ostavlja utisak da smo polako postali bitan faktor u svetu Opela u regionu. To nam daje motiv da se u budućnosti još više potrudimo i da budemo još bolji.

U organizaciju štanda i promociji Opel kluba Srbije, ove godine je učestvovalo puno ljudi i klub duguje veliku zahvalnost svima, koji su dali svoj nesebični doprinos. Ipak, treba izdvojiti ljude koji su se najviše istakli

      Jelena – Bertone Girl  (član kluba) koja nam je nesebično pozajmila svoju jedinstvenu Bertonku da bude ukras našeg štanda i svakodnevno se družila sa nama.

      Vladimir – vladaspile (član kluba) koji je zapostavio privatne i poslovne obaveze i svih osam dana posvetio celodnevnom dežurstvu na štandu.

Marko – mazli (član kluba) koji je strpljivo odgovarao na pitanja posetilaca tokom ;itavog sajma

     Marko – markidjani (predsednik kluba) čije je angažovanje doprinelo da se tradicija nastavi i da sve prođe u najboljem redu.

Još jedna akcija Opel kluba Srbije je uspešno završena. Vidimo se dogodine na sajmu, ali i na drugim dešavanjima tokom godine širom Srbije.

 

U nastavku možete pogledati galeriju fotografija sa ovogodišnjeg sajma.