Vesti
Zanimljivosti
Galerija
Video
Saveti
Home » Vesti

Dobrodošli u “X-Ville”: Na Salonu u Frankfurtu Opel predstavlja mali grad

Postavio , datum 30. avgusta 2017. – 14:04 | 135 pregleda
  • Crossville: Opel-grad promoviše novitete u jedinstvenoj atmosferi
  • Budućnost pripada svima: posetioci će upoznati nove tehnologije u opuštenoj atmosferi
  • #OpelSocialNight: koji influenser će napraviti najneobičniju fotografiju?
  • “Germany’s best driver”: vozite do pobede i osvojite Crossland X
  • Besplatna poseta: virtuelni Grandland X sakriva sajamske ulaznice

Riselhajm/Frankfurt. Na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu (od 14. do 24. septembra), Opel predstavlja nekoliko premijernih modela – od modela Grandland X, Insignia Gsi i Insignia Country Tourer, do komercijalnog modela Vivaro Tourer i njegove putničke verzije Vivaro Life. Pored promocije novih modela, Opelov “X-Ville” štand D09 u hali 8.0 je jednako originalan. U formi malog grada, Opel štand je posebno iskustvo za posetioce, sa “X-Corner” zidom za slobodno penjanje, a tu je i Insignia Exclusive Studio, kao i puno drugih inovacija. U skladu sa Opel motom “budućnost pripada svima” i štand je fokusiran na same posetioce.

 

Poseban događaj je #OpelSocialNight (Opelova noć druženja) tokom koje će pet influensera sa društvenih mreža fotografisati Opelove premijere u potpuno drugačijem svetlu. Opel je takođe partner takmičenja Deutschlands beste Autofahrer(Najbolji vozač Nemačke), a obezbediće flotu automobila u kojima će takmičari prikazati svoje vozačke kvalitete. Prva nagrada za oba pobednika (nju i njega) je novi Opel Grandland X.

 

“Naše svetske premijere, a pre svih lepo stilizovani, ali i praktični Grandland X SUV, Gsi i Country Tourer verzije modela Insignia, će oduševiti posetioce Salona automobila u Frankfurtu” rekla je šef Opel marketinga, Tina Müller. “Na Opelovom X-Ville štandu ima toliko toga da se otkrije, a ima i tako puno novih modela. Dođite i razgledajte naš mali grad, upijajte atmosferu i podelite vaše utiske na društvenim mrežam. Radujemo se vašem dolasku i želimo vam dobrodošlicu.”

 

Opel X-Ville: avantura, informacije, suveniri i još mnogo toga

 

Opel X-Ville štand izgrađen oko novog modela Grandland X SUV je živopisan poput pravog gradića. Na svojih 3.300 kvadratnih metara štand poziva posetioce da naprave potpuno drugačiju vrstu urbanog doživljaja. Glavne zvezde su svakako Opel X modeli. U “Accessory Studio” delu štanda Opel promoteri će prikzati posetiocima kako mogu da personalizuju svoje X modele, između ostalog i ugradnjom opreme za bavljenje sportom. Posetioci sa nešto više avanturističkog duha mogu da se, potpuno bezbedno uz nadzor instruktora, oprobaju na šest metara visokom zidu za slobodno penjanje u X-Corner delu Opel štanda. Ljubitelji surfinga će se opredeliti za jednu veoma interesantnu igru. Sve što treba je da pronađu surf nalepnice na Opel štandu, a nagrada za one koji pronađu ukupno sedam stikera, je mesec dana korišćenja putničke verzije modela Vivaro, uključujući i dasku za surf.

Kako bi bilo obeleženo lansiranje Opel Exclusive programa individualizacije, u okvisu X-Ville štanda je postavljen i “Exclusive Studio”. Tu posetioci mogu da se uvere kako nova Insignia može da bude lakirana bilo kojom bojom koju kupac poželi, a izbor je neograničen pa izbor boje može da se podudari sa bojom očiju drage osobe. U Opel-Shop-u je moguće kupiti i suvenire poput modela automobila, kao i brendirane jakne. Glad je moguće utoliti, ili se samo zasladiti, velikim brojem najrazličitijih kolača u delu štanda simbolično nazvanom Cookie-Station. Tokom obilaska posetioci mogu da dopunjuju mobilne uređaje, kao i da uživo sa prijateljima dele svoje impresije putem društvenih mreža. Opel sve svoje inovacije čini dostupne svima, ne samo u svojim automobilima, već i na X-Ville štandu, gde su posetioci potpuno povezani sa spoljnim svetom.

 

#OpelSocialNight: uzbudljive fotogrfije i Grandland X kao glavna nagrada

 

Najvažnija od svih aktivnosti na štandu Opela, tokom Salona automobila u Frankfurtu, biće #OpelSocialNight, neobično takmičenje u kojem će najuticajniji evropski influenseri sa društvenih mreža praviti kreativne fotografije, video klipove i animirane gifove. Pet finalista će imati priliku da između 7:00 poslepodne i ponoći 14. septembra načine neobične fotografije Opel automobila. Oni će potom tokom narednih dana trajanja sajma svakog dana na svoje kanale na društvenim mrežama postavljati po jednu fotografiju ili video, a rezultati će biti objavljeni na posebnom Opelovom social night mikrosajtu. Posetioci mogu da glasaju za svoje favorite, a najuspešniji će dobiti vrednu nagradu – potpuno novi Opel Grandland X, jednu od zvezda Salona automobila u Frankfurtu. Svi zainteresovani infuenseri mogu da se prijave na mail socialnight@opel.com do 03. septembra.

 

Takmičenje Najbolji vozač Nemačke: iz runde u rundu za opravljačem Opela

 

Dopuna svih nabrojanih aktivnosti na X-Ville štandu je i partnerstvo Opela i “Deutschlands beste Autofahrer” (Najbolji vozač Nemačke). Nagrada za pobednika takmičenja je Opel Crossland X, ali pre toga učesnici moraju da demonstriraju svoje vozačko umeće tokom trajanja salona. Opel u tu svrhu obezbeđuje flotu automobila, od modela Corsa, Astra i Crossland X, pa do najprestižnijeg modela Insignia. Učesnii moraju da kompletirraju najrazličitije manevre uz minimum grešaka i u najkraćem mogućem roku. Ovi, ali i teorijski testovi moraju biti uspešno privedeni kraju, pre nego što učesnici mogu da pređu na sledeću rundu takmičenja “Najbolji vozač Nemačke”.

 

X-Ville će biti otvoren u utorak, 12. septembra kada prvi čovek Opela Michael Lohscheller predstavi potpuno nove Opel modele tokom novinarske prezentacije koja će biti održana od 9:10 do 9:25 pre podne.

 

Još pre početka sajma vredi posetiti Facebook i Twitter, pošto Opel poklanja deset puta po dve ulaznice. Karte su sakrivene u virtuelnom enterijeru modela Opel Grandland X. Učesnici koji pronađu sve karte, dobijaju dve ulaznice i osvajaju mogućnost da i sami upoznaju Opel X-Ville štand.

 

 

Irena Trifunovic

Opel Communication Manager Serbia

Procitajte i ...

Share

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also Comments Feed via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.