28. новембра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Anything but Cute– ADAM ROCKS na Vine-u

Anything but Cute– ADAM ROCKS na Vine-u

  • Opel proširuje ADAM ROCKS kampanju uključujući i socijalne mreže
  • Saradnja sa filmskim producentima i ‘Vine zvezdom‘ Zach King-om
  • Vine predstavlja video mrežu i može se besplatno skinuti kao aplikacija za vaš pametn telefon

2014 10 29_ADAM-ROCKS-on-vine

Ruselhajm. Anything but Cute je slogan za štampu, TV i online reklamnu kampanju za novi Opel ADAM ROCKS. On opisuje atribute novog člana ADAM porodice – muževan i avanturistički. Opel intenzivira upotrebu kanala na socijalnim medijima u svojoj komunikaciji i angažovao je kreatora klipova ‘Vine zvezdu’ iz Los Anđelesa, Zach King-a. On interpretira karakteristike novog divljeg Opel-a u šest kratkih kreativnih klipova (Bubblegum,Cardboard, Drift, Remote Control, SnatchiCannonball). Rezultati njegovog rada se mogu videti na Opel-Vine Portalu kao i na Zach King-ovom Vine kanalu.Takođe i spotovi, uključujući pravljenje videa, biće linkovani na Opel stranicama na YouTube-u, Facebook-u, Twitter-u i blogu sa vestima Buzzfeed.

 

“Mi moramo da sakupimo naše klijente sa mesta koje najviše posećuju. Ciljna publika Opel ADAM-a dolazi do najviše informacija preko socijalnih medija. Stoga, mi pojačavamo naše aktivnosti u ovoj oblasti i rad sa zvezdom iz ovog sektora je predstavljao očigledan izbor. Mi smo oduševljeni da imamo Zach King-a u ovom projektu,” objašnjava direktorka Opel Marketinga Tina Müller.

 

Dvadesetčetvorogodišnji Zach King je već primio brojne nagrade za svoj rad, i jedan je od vodećih režisera na Vine-u, popularnoj video mreži u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. On se smatra iluzionistom ovog video žanra i ima preko 1.9 miliona pratilaca na Vine-u. Vine je besplatna aplikacija za pametne telefone, i ona omogućava korisnicima da dele kratke video klipove.

 

Izvor: Opel Srbija PR