Vesti
Zanimljivosti
Galerija
Video
Saveti
Home » Vesti

Astra Enjoy limuzina sa bogatom opremom po neverovatnoj ceni

Postavio , datum 19. јануара 2016. – 12:25 | 1.064 pregleda

Beograd. Kompanija Opel je za sve svoje potencijalne kupce pripremila ponudu za bogato opremljenu Astru Enjoy limuzinu po neverovatnoj ceni od 12.677 evra i uslovima koji uključuju produženu garanciju i pomoć na putu. Opel je ovom akcijom još jednom potvrdio da teži da uvek želje svojih kupaca učini mobilnim i svojom ponudom, omogućio uštedu i obezbedio Astra limuzinu sa bogatim paketom opreme i jačim agregatom po fantastičnim cenama. Opel Astra je izrazito skladnih proporcija. Izgledom zasenjuje konkurenciju. Atraktivnost spoljašnjeg dizajna prenosi se i na unutašnjost. Elegantan ergonomičan prostor s fokusom na vozača, podržan je vrhunskim komforom za maksimalno pet osoba i genijalnim rešenjima za odlaganje stvari.

Opel Astra Enjoy limuzina

Opel ASTRA Enjoy limuzina, 4 vrata

ASTRA Enjoy limuzina, 4 vrata, 1.6 benzinski agregat sa 115 konjskih snaga od 12.677 evra

 

Paket opreme ENJOY uključuje sledeću opremu:

Vazdušni jastuk za vozača i suvozča, bočni i krovni vazdušni jastuci, ABS, ESP, sistem kontrole pritiska u pneumaticima, Radio CD 400 Plus, Bluetooth i USB konekcija, Aux-in, 6 premium zvučnika, klima uređaj, servo upravljač podesiv po visini i dubini , halogena prednja svetla, ručice vrata u boji karoserije, daljinska centralna brava, elektro-podesivi retrovizori sa grejačima u boji karoserije, dnevna svetla, električni podizači stakala na pred i pozadi, putni računar, tempomat, audio komande na upravljaču, 12V utičnica za struju napred, Isofix zadnje sedište, zadnje sedište deljivo 40/60, krovno svetlo napred sa svetlima za čitanje i mikrofonom za telefon, rezervni točak…

Dinamičkog dizajna, napredne tehnologije i vrhunske udobnosti, uz sveobuhvatan izbor fabrički ugrađenih opcija Astra limuzina je osmišljena da odgovara željama i potrebama svih koji se u njoj voze. Njeni moćnii fleksibilni motori sa efikasnom potrošnjom  i beskompromisni bezbednosni koncept samo će dodatno potvrditi da Astra na najbolji način podržava svaki stil vožnje. I ako je odavno postala sinonim za uživanje u vožnji, sa aktuelnim cenama Astra limuzina dobija potpuno novu dimenziju. Akcija traje do kraja februara.

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte najbližeg Opel prodavca

 

Opel Srbija PR 

Share