Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Dobro upakovana ponuda – Opel Corsa Enjoy za 10.999 evra

Dobro upakovana ponuda – Opel Corsa Enjoy za 10.999 evra

Opel Corsa

Beograd. Ove zime iz Opela dolazi prijatno iznenađenje. Uživanje uz Opel Corsa Enjoy, model sa 5 vrata, je dostupno kupcima po neverovatnoj ceni. Opel se pobrinuo da primamljiva cena ne bude prepreka ka primamljivom paketu opreme, pa za 10.999 evra kupci dobijaju fantastično upakovan automobil.

 

Opel Corsa

Ovaj model sa benzinskim 1.4 motorom i 75KS uključujevazdušne jastuke, ABS, ESP + pomoć pri kretanju na uzbrdici, progresivni servo upravljač, tonirana stakla, trokraki upravljač podesiv po visini obložen kožom, Isofix pripremu za dečije sedište, utičnicu 12V na centalnoj konzoli, klima uređaj, sistem za info-zabavu IntelliLink, prednja svetla za maglu, audio komande na upravljaču, auto alarm, unapređene informacije za vozača na 3.5“ TFT ekranu na instr.tabli, čelične felne 15″, brilijant boju i još puno dodatne opreme…

 

Upadljivo skulpturna i magnetski privlačna, Corsa je primamljiva i bez akcijskih ponuda.Bezbednija, zabavnija, udobnija i pametnija vožnja, unutrašnjost od visokokvalitetnih materijala ekskluzivne izrade, fantastičan stil koji je zapažen na svakom koraku, neverovatne performanse motora – za kupovinu ovog genijalnog gradskog automobila postoji hiljadu razloga. Na kraju, kupcima ostaje jedan koji je najvažniji –svaki vlasnik modela Corsa obožava svoj automobil.

 

 

Irena Trifunovic

Opel Communication Manager Serbia