Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Iz Autoprometa poručuju – Najbolje smo ostavili za kraj

Iz Autoprometa poručuju – Najbolje smo ostavili za kraj

Beograd. Decembar je vreme darivanja, pa ujedno i najbolji period za kupovinu automobila. Autopromet DOO se zbog toga potrudio da vam olakša izbor i  da vašu porodicu obraduje najlepšim ukrasom na jelci – ključevima novog Opel-a. Zato vas do kraja godine, pored već postojećih popusta, čeka i dodatni decembarski popust na odabrane modele.

Celog meseca je aktuelna kampanja sa dodatnim popustima pod nazivom “Najbolje smo ostavili za kraj”. Ona obuhvata nekoliko Opel modela pri čijoj kupovini možete ostvariti popust i preko 2.500 evra! U zavisnosti od vaših potreba, Opel Astra K, Astra J, Insignia, Zafira Tourer ili Mokka mogu biti vaši po mnogo nižim cenama i to istog trena, jer se isporuka svih automobila vrši odmah!

Nova Astra – Nova Zvezda u C segmentu koja je osvojila srca mnogih i koja zasluženo nosi prestižno priznanje za “Automobil godine 2016”, sada je pristupačnija negó ikada. Od svih modela u okviru aktuelne akcije Astra K se može naći u najširem spektru boja, opreme i agregata. Cena od 13.228 evra je više negó primamljiva za ovako dobar automobil. Ljubitelje četvorovratne verzije modela Astra čeka možda i veće iznenađenje, jer po približno istoj ceni možete dobiti nezapamćeni komfor i odličan paket opreme. Ova četvorovratna Opel limusina gotovo da nema manu i zato je poznata podnazivom “Sedan Veličanstveni”.

Opel Astra Enjoy limuzina

 

Najveći luksuz zaslužuje i najveći popust! Od ponuđenih modela, Opel Insignia vam donosi najveću uštedu od neverovatnih 2.650 evra.  Ako žudite za vrhunskim sportski mužitkom, ovu ponudu nesmete propustiti! 

I oni koji traže veće gabarite se mogu pronaći u ovoj priči. U okviru akcijskog cenovnika Autopromet je obuhvatio i Opel Mokku. Ona je od svog lansiranja na evropsko tržište uveliko prešla broj od 500.000 porudžbina, što je svrstava u red “bestseller” SUV modela.

 

Ako brojno stanje vaše porodice prevazilazi većinu automobila i ako vam uvek fali mesta za “još samo jedan kofer”, ZafiraTourer je pravi izborza vas. Komfor visoke clase koji dobijate kupovinom ovog modela donosi još mnogo karakteristika i funkcionalnosti iznad osnovnih, jer ova Zafira Tourer dolazisa Cosmo paketom opreme.

Pored putničkog, akcijski cenovnik obuhvata i komercijalni program. Popust vas čeka i za Combo Van, koji je dostupan u više dimenzija (osnovna verzija i povećana dužina vozila). Ovo vozilo sa nosivošću preko 900 kg, 1.3 litarskim dizel motorom od 90 KS i izuzetnim utovarnim mogućnostima je dostupno po neto ceni od 11.460 evra.

 

Kako biste bez premišljanja doneli ispravnu odluku, svaki od pomenutih modela možete lično isprobati. Tu pogodnostima nije kraj. Za sva kupljenavozila Autopromet vrši tehnički pregled, registraciju, kao i mogućnost kasko osiguranja kod više partnerskih kuća. Bez puno napora, obavite sve što ide uz kupovinu automobila na jednom mestu. Nemate puno vremena, a ni razloga za premišljanje – ovakva prilika se ne propušta. Autopromet vas čeka na probnoj vožnji!

Više informacija o ponudi pronađite na http://opel.autopromet.rs/ .

 

 

Irena Trifunovic
Opel Communication Manager