28. новембра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » My Opel

My Opel

Izborom Opela za svoj automobil, doneli ste odličnu odluku. My Opel prednosti Opelovog originalnog servisa na Internetu.

Napokon, naš brend je sinonim za sofisticirane tehnologije, istinsko zanatsko umeće i napredne ideje u visokokvalitetnim vozilima.

myOpel

Najbolje mesto za redovna ispitivanja i servisiranje je Vaš Opel servisni partner. Osoblje u našoj dilerskoj mreži širom Evrope poznaje naša vozila do najsitnijih detalja i zna kako najbolje da ih održava u savršenom stanju.

 

S myOpelom, donosimo sve prednosti Opelovog originalnog servisa na Internet. Pored svih usluga koje dobijate u našem servisu, na ovaj sajt smo dodali neke fantastične opcije, koje će Vam pomoći da još više uživate u svom automobilu. Na primer, unosom broja šasije i izborom željenog dilera, možemo Vam dati individualne ponude i obavestiti Vas o zanimljivim i jevtinijim Opelovim promocijama u blizini Vašeg mesta boravka.

 

Cilj myOpela je da olakša zakazivanje servisa kako za Vas, tako i za Vašeg dilera. Prikupljanjem detaljnih informacija o Vama i Vašem automobilu, možemo Vam dati individualne ponude i popuste od kojih ćete imati koristi.

 

Šta myOpel nudi:

Onlajn zahtev za servisiranje: dogovorite se za servis preko interneta

Lokator dilera: odaberite dilera koji Vam je najbliži i koji nudi sve što Vam je potrebno

Profil Vašeg Opela: Sadrži bitne podatke o Vašem automobilu kao i Vašu servisnu knjižicu.

Podsetnik servisiranja: da nikad više ne propustite servis – mi ćemo Vas podsetiti.

Bilten s vestima i ponudama iz Opela

Personalizovane ponude za Vas i Vaš Opel, kao i mnoge atratkivne popuste i dodatnu opremu i servis, samo za Vaš automobil

I mnogo više …

 ‚‚Takodje, možemo Vam obezbediti istorijat servisiranja Vašeg vozila s obavljenim radovima kod Vašeg ovlašćenog Opel servisera (nakon potvrde identifikacije u Opelovom dilerstvu). Zašto ne biste sami proverili? Registrujte se na myOpel i budite deo fascinantnog sveta Opelovog originalnog servisa. A, ako mislite da propuštamo bitan servis, jednostavno nam to javite pismom".

http://www.myopelservice.com/RS/Login.aspx