3. октобра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » OPCS na sajmu automobila

OPCS na sajmu automobila

Kraj marta meseca je vreme za beogradski sajam automobila, a ove godine je na redu predjubilejarni 49. sajam. Međunarodni sajam automobila u Beogradu, koji se održava svake druge godine, ovoga put je pod sloganom „Poslastica za oči“ i održava se od 25. marta do 3. aprila na standardnoj lokaciji Beogradskog sajma. Ovogodišnji sajam jedan je od 19 sajmova automobila u svetu koji će se održati pod okriljem Međunarodne asocijacije proizvođača automobila – OICA. Na žalost, zbog u najboljem slučaju očajne finansijske situacije u zemlji, ovaj sajam će za ogromu većinu i biti samo „poslastica za oči“, jer ništa od izloženog neće moći da kupe. Ipak, za sve one koji gledaju i malobrojne koji kupuju, na ovom sajmu će biti čak 85 premijera, 58 noviteta i 37 brendova, a sve nam to stiže direktno sa sajma u Ženevi.

Za sve koji vole automobile, na 35 hiljada kvadratnih metara, srpskoj publici će se predstaviti 450 proizvođača, uvoznika i distributera svih auto-brendova koji posluju na našem tržištu. Među svima, drugu godinu za redom će biti i OPCS sa svojim štandom u hali 4, pa Vas kompletnim ovim povodom pozivamo da posetite 49. sajam automobila.

Radno vreme Sajma je od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, parking košta 100 dinara sat vremena, a celodnevna parking ulaznica iznosi 600 dinara. „Porodični dan“, kada cela porodica može da obiđe Salon automobila za 500 dinara je u četvrtak, 31. marta, a svečano otvaranje 49. međunarodnog salona automobila i 6. međunarodnog sajma motocikala je u petak, 25. marta u 11 časova, u hali 1 Beogradskog sajma.