6. децембра 2022.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Opel klub Srbija na promociji novog Opel dilera u Nišu

Opel klub Srbija na promociji novog Opel dilera u Nišu

Auto OneOpel je u Nišu, organizovao svečanu promociju, povodom otvaranja novog prodajno-servisnog centra Auto ONE doo. Ova svečanost se održala 04.06.2015. godine, na Bulevaru Nikole Tesle bb u Nišu, u prisustvu brojnih zvanica, predstavnika brojnih kompanija, medija…

Opel klub Srbija je sa zadovoljstvom, na poziv kompanije Opel , prisustvovala ovoj svečanosti u Nišu.

 

Domaćini promocije su bili Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Bugarsku, Zoran Vasilevski, član Upravnog odbora Automakedonije osnivača Auto One centra i Dr Karoly Wolf, dirktor Opela za jugoistočnu Evropu.

 

Na samom početku promocije, domaćini su se obratili zvanicama:

“Opel je krenuo u veliku ofanzivu, kako svojim novim proizvodima, tako i ovakvim centrima, koji će svima koji žive u Nišu i okolini pružiti vrhunske automobile i usluge. Siguran sam da će novi prodajno-servisni centar Auto One biti još jedan dokaz uspešne saradnje Opela i Auto Makedonije.”,istakao je gospodin Dragan Nenadović.

Nakon gospodina Nenadovića gostima se obratio gospodin Zoran Vasilevski koji je između ostalog rekao: “Naša želja je da ljubiteljima i vozačima Opel vozila iz regiona, omogućimo da voze kvalitetna, dobro opremljena i pouzdana vozila, kao i da ih održavaju i servisiraju po najvišim standardima i pristupačnim cenama. Svoje dugogodišnje iskustvo iz oblasti auto industrije zaposleni Auto One primeniće kroz prodaju, održavanje i servisiranje putničkih i komercijalnih Opel vozila.” 

Dr Karoly Wolf, je gospodinu Vasilevskom uručio Opel plaketu koja simbolizuje zvaničan početak poslovanja, istakavaši svoje zadovoljstvo otvaranjem novog centra koji će na obostrano zadovoljstvo uticati na razvoj brenda i celokupnog poslovanja.

Zatim je, simbolišno, gospodin Vasilevski  uručio ključeve nove Corse gospodinu Goranu Antiću, prvom kupcu Auto One centra, a gospodin Nenadović i vaučer za prvi bespalatan servis.

Uz muziku angažovanog muzičkog benda i svečano posluženje, Auto ONE je za sve zvanice, obezbedio i prigodne poklone, za uspomenu na ovaj svečani događaj.

Auto One svecanost

Kao zvanični predstavnik Opel kluba Srbije iz Niša, imao sam čast, da lično upoznam direktora Dragana Nenadovića i PR Opel-a Irenu Trifunović i da razmenimo mišljenja povodom otvaranja novog Opel prodajno-servisnog centra. Mišljenja su nam potpuno ista, jer smo kroz razgovor, konstatovali neophodnost ovakvog koraka  Opel-a. Otvaranjem Auto ONE centra, Opel se bitno približio Nišlijama, ali i stanovnicima čitavog regiona Južne Srbije. Jednostavno, ovim korakom, dobija Niš, dobija čitava Južna Srbija…dobija Opel.

Auto One 2

Zahvaljujući PR Opela, Ireni Trifunović, evo i malo tehnickih podataka:

Prodajno-­servisni centar sadrži luksuzni prostor koji se sastoji od prodajnog salona gde su na površini od 350 m2 izloženi najnoviji modeli iz Opel game, kao i servisa sa četiri servisna mesta specijalizovana za Opel putnički i program dostavnih vozila. U salonu pored automobila može da se kupi i dodatna oprema kao što su npr. sigurnosni šrafovi ili krovni nosači. Servis pruža vrhunsku uslugu iz oblasti mehanike, elektronike, limarskih i farbarskih radova. Dobra snabdevenost originalnim delovima i dodatnom opremom omogućiće vlasnicima Opel vozila iz celog regiona da usluge servisiranja i održavanja svojih vozila obave u što kraćem roku. Oprema i alati ispunjavaju stroge Opel standarde za obavljanje svih servisnih intervencija. Zakazivanje servisa može da se obavi telefonskim putem ili preko interneta na sajtu autoone.rs

Auto One promo

Za Opel klub Srbija

Iz Niša,

Vidanović Ivan