11. августа 2022.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Opel Nacionalna klasa

Opel Nacionalna klasa

Beograd. U susret 51. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Opel je organizovala posebne test vožnje svojih automobila za sve ljubitelje i vozače Opela, kao i za predstavnike medija, pod nazivom “Nacionalna klasa“.

1363548315724

U test vožnjama Opelovih automobila, koje su organizovane na profesionalnoj karting stazi, na Adi Huji, pravo učestvovanja su imali svi koji su ispunili Opelov vaučer za vreme promocija u tržnom centru “Ušće“, kao i specijalizovani automobilski novinari. Na raspolaganju su bili modeli iz Opelove aktuelne flote, poput nove Astre, Merive, Zafire, Insignije Sports Tourer i Astre GTC, a vozači su imali i posebnu priliku da premijerno isprobaju potpuno novu Astru limzinu, kao i Opelov novi SUV, Mokku.

1363548423846Profesionalne savete i instrukcije gosti su mogli da dobiju od našeg najtrofejnijeg vozača, Andreja Kulundžića. Andrej je svim vozačima održao pravi “čas vožnje“ podelivši sa njima svoje bogato iskustvo za volanom. Tako su svi zainteresovani mogli da čuju posebne, stručne savete o vožnji u otežanim zimskim uslovima, ali i kako da prilagode svoj stil vožnje predstojećem letnjem vremenu. Vozačima koji su zainteresovani za karting ili sportsku vožnju, naš automobilski as je otkrio nekoliko profesionalnih tajni koje će im biti biti dobra osnova ako odluče da se upuste u automobilski sport.

Posebnu pažnju su, sasvim očekivano, privukle Astra limuzina i Mokka. Poslednji član Astra porodice istakao se svojom gracioznošću i elegancijom, a u vožnji je pokazao svoj sportski karakter. Ovo je takođe bilo pravo mesto i način da Opelov novi SUV, Mokka, pokaže svoje izvanredne performanse i savršenu kombinaciju udobnosti, funkcionalnosti i avanturističkog duha koji u sebi nosi. 1363548449620Nedavno je i Astra GTC, u posebnom serijalu Opel VIP Challenge-a na ovom istom mestu, u rukama naših poznatih ličnosti vešto odolevala brojnim izazovima. Tada se javilo veliko interesovanje i ostalih građana da probaju ovaj model u sličnim uslovima. A kompanija Opel je danas dokazala da pažljivo osluškuje i uvek ispunjava želje svojih vernih ljubitelja. Posebno interesovanje je bilo i za vožnju Insignije Sports Tourer, a sa druge strane, porodični ljudi su se opredelili za novu Merivu, prepoznavši savršenu praktičnost Opelovog genijalnog FlexDoors sistema.

1363548383393U fenomenalnoj atmosferi,uz dobru muziku i posluženje, vozači, prijatelji i ljubitelji Opela, proveli su nedeljno popodne na jedan poseban i drugačiji način, a ova kompanija će i u budućnosti nastaviti da sjajnim akcijama i pogodnostima nagrađuje svoje verne i potencijalne vozače. Nova iznenađenja, popusti i premijere očekuju se već u toku sledeće nedelje, na Beogradskom salonu automobila, stoga je ovo bio pravi uvod i najava za sve one koji planiraju da posete ovogodišnji Salon da obavezno svrate i do Opelovog štanda u Hali 4 i saznaju više o novim fantastičnim ponudama.1363548329134

Izvor: Opel Srbija PR