3. октобра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Opelova prednja kamera osvojila nagradu „Car Connectivity Award 2019.”

Opelova prednja kamera osvojila nagradu „Car Connectivity Award 2019.”

  • Čitaoci magazina auto motor und sport izabrali su prednju kameru kao „zvezdu u odnosu cene i performansi” 
  • Osnova za sisteme asistencije kao što je upozorenje na sudar sa vozilom ispred u modelima Astra i Insignia 
  • Prethodne generacije prednjih kamera iz Opela su takođe osvojile brojne nagrade 

Riselshajm. Inovativna Opelova prednja kamera osvojila je nagradu „Car Connectivity Award 2019”. Sistem, koji je ponuđen u perjanici Opel Insignia i u kompaktnom bestseleru Astri, proglašen je pobednikom u kategoriji „zvezda u odnosu cene i performansi” od strane čitalaca nemačkog automobilskog magazina, auto motor und sport i podkasta Moove. Prednja kamera nemačkog brenda koja je deo standardne opreme na nekoliko varijanti modela je već u prethodnim generacijama osvojila mnoge nagrade. Ona je ključna komponenta brojnih sistema asistencije vozaču kao što su upozorenje na sudar sa vozilom ispred i sistem održavanja vozila u saobraćajnoj traci. 

 

„Opel je uvek inovativnu tehnologiju činio dostupnom širokom spektru korisnika” izjavio je Harald Hampreht (Harald Hamprecht), potpredsednik zadužen za komunikacije, prilikom dodele „Car Connectivity Award” nagrada u Štutgartu. „Popularna prednja kamera je dobar primer. Želimo da ponudimo našim kupcima automobile koji su tehnološki napredni, ali isto tako bezbedni i udobni. Čitaoci žele isto i upravo je to razlog zašto smo posebno zadovoljni što smo osvojili ovo priznanje.”  

Ove godine su čitaoci magazina auto motor und sport i Moove po šesti put odabrali pobednike nagrade „Car Connectivity Award”. Imali su izbor automobila i tehnologija u 11 kategorija, od ,,integracije sa telefonom” i „zvezde u odnosu cene i performansi” do „povezanih e-automobila”. Više od 12.000 čitalaca i korisnika su učestvovali u ovogodišnjem izboru. Irena Trifunovic 

Marketing and Communication Manager 

Serbia, Montenegro, Macedonia, Albania