Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Proglašen pobednik #ADAMYOURSELF takmičenja

Proglašen pobednik #ADAMYOURSELF takmičenja

Sinoć je u beogradskom klubu Fabrika, veliki broj okupljenih gostiju prisustvovao svečanom proglašenju pobednika Opel #ADAMyourself takmičenja i premijeri prvog “srpskog” ADAMa

direktor-opela-dragan-nenadovic-urucio-je-kljuceve-milici-marjanovic

Tom prilikom, direktor kompanije Opel, gospodin Dragan Nenadović uručio je ključeve novog Opel ADAM-a Milici Marjanović iz Beograda, čiji je jedinstveni dizajn pobedio u dugom i uzbudljivom onlajn takmičenju koje je okupilo preko 10.000 učesnika. Srećna pobednica je tako postala ponosna vlasnica svog personalizovanog modela koji će se ujedno proizvoditi kao limitirano izdanje specijalne “ADAMyourself” serije, i prodavati isključivo u Srbiji.

 

Kampanja ADAMyourself je lansirana još u decembru 2015. u srcu Opelovog sedišta u Nemačkoj, okupivši najveće zvezde digitalne „lajfstajl“ scene u Evropi, uključujući Vanju Milićević i Jelenu Karakaš, kao predstavnice Srbije. Poznati blogeri su pokazali kako prate trendove, koji stilovi su popularni danas – i zašto je Opel ADAM apsolutni šampion individualizacije.

 

Ubrzo su i svi ljubitelji brenda Opel dobili priliku da pokažu svoju kreativnost, maštu, stil i kreiranjem svoje verzije ADAMa  uđu u takmičenje za veliku premiju. Žiri, uključujući predstavnike Opel-a i deset evropskih blogera, izabrao je najlepše modele po zemljama i nagradio pobednike, koji su dobili ADAMa po svom dizajnu i postali zaštitna lica “ADAMyourself” kampanje.

milica-marjanovic

U Srbiji, kao i ostalim evropskim zemljama,  takmičenje je privuklo veliku pažnju, što potvrđuje i broj od preko 170.000 glasova koje su takmičari ostvarili. Nakon uspešne kampanje, ADAM je dokazao svima da predstavlja jedinstven spoj fantastičnog urbanog profila, makismalne personalizacije i da je automobil sa beskonačnim mogućnostima.

 

 

O kampanji  #ADAMYOURSELF

 

Startni signal za jednogodišnju kampanju je bio 3. decembra u bivšoj proizvodnoj hali K48 u srcu Opelovog sedišta u Riselshajmu. Na licu mesta okupile su se zvezde digitalne „lajfstajl“ scene – Nilam Faruk (Nilam Farooq) iz Nemačke, Nikoleta Ređo (Nicoletta Reggio) iz Italije, Viktorija Magrat (Victoria Magrath) iz Velike Britanije, Lukaš Jakobijak (Lukasz Jakobiak) iz Poljske, Karolin Basak (Caroline Bassac) iz Francuske, Žoao Manzara (Joao Manzarra) iz Portugala, Maša Feoktistova (Mascha Feoktistova) iz Holandije, Lorna Vejtmen (Lorna Weghtman) iz Irske, kao i Vanja Milićević i Jelena Karakaš iz Srbije. Blogeri, dobro poznati širom Evrope, pokazali su kako prate trendove, koji stilovi su popularni danas – i zašto je Opel ADAM savršen automobil da se kreativnosti, individualnosti i mašti da na volju.

 

Uz početak događaja, u evropskim zemljama je startovala i internet stranica kampanje https://www.adamyourself.com/rs-sr/home/, na kojoj je svako mogao da kreira svoj sopstveni ADAM. Žiri, uključujući i predstavnike Opela i deset evropskih blogera, birao je najomiljenije po zemljama, koji su ušli u proizvodnju, kao limitirano izdanje „ADAMYOURSELF“.

Ono što posebno treba istaći: pobednici su dobili „svog“ ADAMa i postali su „reklamna lica“ u zemljama iz kojih dolaze. Takmičenje je trajalo do marta 2016. godine.

 

Irena Trifunovic
Communication Manager Serbia