3. октобра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Proslava 20 godina uspešnog poslovanja kompanije Autopromet DOO

Proslava 20 godina uspešnog poslovanja kompanije Autopromet DOO

Protekle večeri u Beogradu komapnija Autopromet DOO, ovlašćeni Opelov prodajno-servisni centar, je svečano obeležila svoj dvadeseti rođendan. Ceremonija je održana u potpuno renoviranom salonu kompanije uz prisustvo predstavnika kompanije Opel, medija, poslovnih partnera, vernih kupaca i prijatelja kuće.

novi-salon-autoprometa

Tokom večeri gostima su se obratili Mirjana Majkić, jedna od vlasnika kompanije i Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Bugarsku. Gospodin Nenadović je vlasnicima Autoprometa uručio posebno priznanje za 20 godina postojanja kompanije, koja je jedan od najvećih Opelovih prodajno-servisnih centara u regionu.

dragan-nenadovic-urucio-je-plaketu-za-20-godina-uspesnog-poslovanja-vlasnicima-kompanije-autopromet

Poseban deo večeri bilo je predstavljanje kompanije Autopromet od samog početka, preko rasta i razvoja, do današnjih dana.

 

Veliku pažnju svih gostiju privukao je i salon automobila koji je kompletno rekonstruisan u skladu sa projektom koji je pripremila kompanija Bisset Adams iz Londona. Urađena je nova fasada i brending prema konceptu “black box”. U unutrašnjosti su takođe ubačeni potpuno novi elementi sa premijum LED osvetljenjem, italijanskom keramikom i novim nameštajem. Investicija vredna preko 100.000 evra predstavlja zajedničko ulaganje kompanija Autopromet i Opel.

veliki-broj-gostiju-uziao-je-u-programu

Nakon protokolarnog dela, zvanice su uživale u zabavnom delu.

 

 

Irena Trifunovic

Opel Communication Manager Serbia