29. новембра 2021.

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Sa Opelom do Olimpijske medalje

Sa Opelom do Olimpijske medalje

Sa Opelom do Olimpijske medalje Caba Siladji

Kompanija Opel Southeast Europe LLC je u Zrenjaninu u saradnjisa Opel Ćirkom d.o.o. svečano uručila novu Opel Astru K srpskom plivaču Čabi Silađiju.

Tom prilikom, uspešnom mladom olimpijcu, koji je prošle godine postavio novi nacionalni rekord, ključeve nove Astre je uručio predstavnik kompanije Opel, menadžer flotne prodaje gospodin Miroslav Vrcelj, koji mu je i poželeo sreću pred Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Sa Opelom do Olimpijske medalje Caba Siladji
Sa Opelom do Olimpijske medalje Caba Siladji

Svi prisutni su imali priliku da se upoznaju sa Čabom Silađijem kao i sanjegovi mnovim automobilom – jedinstveno brendiranom Opel Astrom K koja nosi poruku podrške za nove pobede i ostvarivanje najboljih rezultata. Kao dugogodišnji ljubitelj Opel brenda, Čaba Silađi je izrazio zadovoljstvo što će imati mogućnost da se u svom omiljenom modelu automobila dodatno približi postavljenim ciljevima.

 

Čaba Silađi, kroz vredan rad, trud i zalaganje iz godine u godinu ostvaruje sve zapaženije rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni, uprkos svim izazovima koji mu se nađu na putu. To su upravo razlozi zbog kojih je kompanija Opel odlučila da podrži našeg mladog olimpijca i pruži dodatni podstrek koji će ga voditi do novih uspeha.

 

Inovativne tehnologije, vrhunska funkcionalnost, ekonomičnost i udobnost čine Opel Astru idealnim saputnikom do velikih pobeda u bazenu.

 

Srećno Čaba!

 

Irena Trifunovic
Opel Communication Manager Serbia