30. септембра 2022.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Specijalna akcija u PSC Komnenović

Specijalna akcija u PSC Komnenović

PSC Komnenovic

Specijalna akcija u PSC Komnenović: Predsajamski popusti za vozila sa lagera – ponuda koja se ne odbija!

 Beograd. U susret predstojećem 53. Međunarodnom salonu automobila, kompanija PSC Komnenović je svim potencijalnim kupcima pripremila predsajamske popuste na ograničenu količinu vozila sa lagera!Uz sedmogodišnju garanciju, tokom kupovine Opel automobila, u kompaniji PCS Komnenović pripremili su još jedno iznenađenje: 3 servisa za kupljeno vozilo gratis –  troškovi rada uključeni (plaćaju se samo delovi).

PSC Komnenovic

Svi zainteresovani za kupovinu novog vozila mogu da pre konačne odluke dođu u prodajno-servisni centar gde mogu obaviti probnu vožnju bilo kog Opelovog modela kako bi se uverili u vrhunski nemački kvalitet.

U kompaniji PSC Komnenović posebno se ističe servisna služba sa unapređenim načinom rada i prijema vozila uz usluge servisiranja. Uz direktan prijem i dijagnostikovanje kvara odmah, od skoro postoji i mogućnost brze provere kočione sile na automobilu.

PSC Komnenović nalazi se u ulici Dragoslava Srejovića 2c na Paliluli. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 08-18h i subotom od 08-13h. Za sve dodatne informacije tu su telefoni  +381(11) 4141-720 ili +381(63) 292-717

 

 

 

Irena Trifunovic

Opel Communication Manager Serbia