Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Srbija u znaku „munje“ – 9. Veliki Opel klub Srbija skup

Srbija u znaku „munje“ – 9. Veliki Opel klub Srbija skup

U nedelju 02.10.2016. godine na parkingu kartodroma Ada Huja sa početkom u 11h, Opel klub Srbija je organizovao Veliki skup „munja“, deveti po redu. Po tradiciji, početkom jeseni, sakupljaju se Opelaši iz čitave Srbije, a i ovaj put je bilo posetioca iz Bugarske, Hrvatske, BIH, pa je sama manifestacija dobila međunarodni karakter.

Veliki opcs skup huja 2016

Cilj ove manifestacije je pre svega duženje i upoznavanje vlasnika i zaljubljenika u Opel automobile, ali i svih ljudi dobre volje, što je i osnovna svrha postojanja Opel kluba Srbije. Posetioce i goste su dočekivale i darovale divne Opel devojke.  Preko 120 Opela, klasičnih ali i „nabudženih“, pristiglo je tokom dana na parking kartodroma Ada Huja.

komnenović Pored izloženih automobila posetioca, na parkingu su bili izloženi i najnoviji modeli Opela, zahvaljujući prodajno-servisnom centru PSC Komnenović , dugogodišnjem saradniku OPCS-a. Predsednik kluba Marko Drašković je uručio Milošu Komnenoviću, direktoru PSC Komnenović, zahvalnicu za saradnju i podršku klubu. Na njihovom štandu je bilo moguće zakazati test vožnju njihovih automobila.

 

 

img_20161002_120047

Takođe, na skupu je bio postavljen i štand Auto moto saveza Srbije AMSS na kome su, pored informacija o radu saveza, posetioci mogli da se učlane po akcijski sniženoj ceni i time obezbede lagodnije i bezbrižnije putovanje tokom godine.

 

 

img_0261Naš dugogodišnji saradnik Auto servis Calibra je pored nagrada za učesnike vožnje na stazi, podelio i vaučere za posetioce skupa, a posetioci su mogli da upoznaju i saradnike OPCS i sponzore nagrada  Monterey d.o.o. na njihovom štandu. Za osveženje posetioca su se pobrinule devojke iz Monster energy  a neki od učesnika su i automobile osvežili pred vožnju, ali smo i propagandnim flajerima Agencije za bezbednost u saobraćaju  skrenuli pažnju na neophodnost opreza i bezbedne vožnje u svakodnevnom saobraćaju.

 

ada-huja-02-10-2016-adamGlavni deo programa skupa, vožnja po stazi kartodroma, otvoren je počasnom vožnjom vozila AMSS, a odmah za njim i prvi srpski Opel Adam i Milica Marjanović, pobednik takmičenja  #ADAMyourself .

 

 

Pobednici vožnje po stazi, podeljeni u tri kategorije:

Klasa do 100 KS:
1. Miloš Savić 52:72
2. Nikola Nikolić- Kumić 54:90
3. Nemanja Eremija 56:41

Klasa 100-150 KS:
1. Petar Savić 52:27
2. Đorđe Tomašević 52:37
3. Marko Kanazir 52:58

Klasa preko 150 KS:
1. Uroš Đokić 50:95
2. David Filipović 52:12
3. Milan Plavšić 52:99

Najbolji su nagrađeni peharima, a ostali nagradama koje su obezbedili sponzori Auto servis Calibra ,  Monterey d.o.o. i  Autoperionica Steam

Nagrađeni su i nalepši, najniži Opel i najudaljeniji učesnik skupa, a zahvalnice su dobili i Jelena Bertone Jelić za posebnu promociju kluba širom Srbije i Opel Fans Bulgaria za negovanje prijateljstva između dva bratska kluba.

opel-prijatelji

 

Opel klub Srbija se zahvaljuje svim članovima kluba, brojnim formalnim i neformalnim udruženjima i pojednicima koji su uveličali našu manifestaciju svojim prisustvom i prijatnim druženjem. Zahvaljujemo se sponzorima i saradnicima čije učešće  i pomoć je dragoceno, a to su:

Opel Srbija – kancelarija Opela za Srbiju, PSC Komnenović , Auto servis Calibra ,  Monterey d.o.o. .  Autoperionica SteamAuto moto savez Srbije AMSS i Agencija za bezbednost u saobraćaju .

Snimke pojedinih vožnji po stazi možete pogledati na Opel club Serbia You Tube kanalu, a više fotografija i utiske sa samog skupa na forumu OPCS.

 

Vidimo se dogodine,

 

Vaš Opel klub Srbija