OPCS

Uspešno !!!

Opel Club Serbia je u nedelju 07.10.2007. uspešno organizovao svoj 1. Međunarodni godišnji skup. Na manifestaciji su bili prisutni gosti iz Opel kluba iz Mađarske, ali i mnogi drugi klubovi-prijatelji OPCS-a.

Prvi skup 2007.jpg

Po lepom vremenu u nedelju, na parkingu hale Pionir, održan je skup OPCS-a, ali ne bilo kakav, već medjunarodni, povodom dve godine postojanja našeg i vašeg omiljenog Opel kluba.

Na skupu se našlo oko 50 Opel vozila raznih modela i 20-tak vozila simpatizera kluba. Skup su takodje uveličali naši sponozori, koji su sa nama od pocetka, a posebno bi izdvojili podršku prodavnice delova Opel GT i Auto kuću Komnenović ali nikako ne izostavljajući ostale.

Kao jedan od bitnih gestova sponzora istakli bi prezentovanje nove Opel Antare od strane Auto kuće Komnenović, ali ne samo to nego i prve tri nagrade koje je su finansirane od strane pomenutih. Pojedinci su osvojili i simbolične, duhovitog karaktera.
Posle više od 3 sata provedenih na parkingu društvo je ogladnelo, pa se druženje nastavilo u restoranu Polet.

 

OPCS se zahvaljuje svima koji su upotpunili ovu manifestaciju svojim prisustvom i ljudima koji su diretkno ili indirektno doprineli razvoju kluba i organizovanju našeg prvog velikog međunarodnog skupa.
Hvala gostima iz Madjarske, koji su nam preneli neophodno iskustvo. Hvala nasem predsedniku Vladanu aka Chiha, živ nam bio 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *