11. августа 2022.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Valentino Rosi je novi Opelov brend ambasador za ADAM-a

Valentino Rosi je novi Opelov brend ambasador za ADAM-a

Valentino Rosi je novi Opelov brend ambasador za ADAM-a

  • Savršen tim: višestruki svetski moto šampion i moderni lifestyle automobil
  • Zajedničke osobine: hrabrost, zabavna vožnja i vrhunska preciznost
  • ADAM & Vale kampanja kroz sve kanale: TV, štampane medije, društvene medije i PR 

1361377204688

Riselshajm/Milano. Valentino ’’Vale’’ Rosi je novi brend ambasador urbanog, malog, šik automobila Opel ADAM-a. Poznati višestruki MotoGP svetski šampion je zvezda velike komunikacione kampanje koja se fokusira na zajedničke osobine ADAM-a & Valentina: posebnost, kreativnost, energija i istovremeno maksimalna preciznost. Sa svojim smelim, nekonvencionalnim i apsolutno jedinstvenim izgledom, ADAM poseduje iste karakteristike kao italijanski moto šampion. Kampanja se odvija preko tradicionalnih i digitalnih medijskih kanala, od TV reklama do štampe, promocija i društvenih medija.

 

’’Valentino Rosi je savršen ambasador za ADAM-a: on je ležeran, zabavan, pomalo drzak i uvek u pokretu – baš kao što je naš Opel ADAM. Istovremeno, on je izuzetno strog, maksimalno precizan i pažljiv, baš kao i nemački inženjering koji je osnovna vrednost svih naših automobila’’, kaže Roberto Matteucci, direktor Opela u Italiji. ’’To što smo izabrali Valentina Rosija za ambasadora ADAM-a je jasan pokazatelj naše želje i posvećenosti u kreiranju novog identiteta za naše automobile, ali i istovremene težnje da zadržimo naš fokus na nemačkoj preciznosti i inženjeringu’’, rekao je Matteucci.

 

Valentino Rosi je oduševljen malim lifestyle automobilom i Opelovim šampionom individualizacije: ’’ADAM me je momentalno osvojio, i to ne samo svojim dizajnom, funkcijama i tehnologijama. Mislim da su njegov potencijal za individualizaciju i hiljade mogućih varijacija apsolutno fantastični. Ne znam tačan broj svih kombinacija, ali sam siguran da ih ima više nego dovoljno da svako kreira svog savršenog ADAM-a.’’

 1361377204688(1)

Opel ADAM: Šampion individualizacije i najbolje umrežen mali automobil

 

Opel ADAM nudi više od 61.000 varijanti eksterijera i skoro 82.000 varijanti enterijera, više nego bilo koji drugi automobil u ovoj klasi. Ovaj šik, lifestyle, trovratni automobil je savršeno agilan u urbanim sredinama. Njegova vozna dinamika briljira i van grada zahvaljujući postavkama šasije i upravljanja koje se fokusiraju na zabavu i agilnost.

 

Tekst i fotografije : media.opel