3. октобра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Nova Opel Astra osvojila „Zlatni volan 2015.“

Nova Opel Astra osvojila „Zlatni volan 2015.“

• Veliko isticanje: Nova Opel Astra pobeđuje rivale za krunu u C segmentu
• Velika tradicija: Astra osvaja 16. „Zlatni volan“ za Opel od 1976.
• Velika svečanost: CEO Opel grupe Nojman (Neumann) i CMO Miler (Müller) prisustvuju ceremoniji u Berlinu

Nova Astra Zlatni volan
Nova Astra „Zlatni volan 2015.“

Riselshajm/Berlin. A pobednik je: nova Opel Astra! Nova Opelova zvezda u nižoj srednjoj klasi je prepoznata kao dobitnik Oskara u automobilskoj industriji. Pre dve večeri u Berlinu, Astra je osvojila „Zlatni volan“ u svom segmentu. Nova Astra je u prodajnim salonima biće prisutna tek od decembra, a već je prigrabila ovo značajno priznanje, što je čini predodređenom za velike uspehe. Šef Opel grupe, dr Karl-Tomas Nojman (Karl Thomas Neumann) i šefica Opelovog marketinga, Tina Miler (Tina Müller), prisustvovali su ceremoniji u „Axel-Springer-Hausu“, primivši nagradu od glavnih i odgovornih urednika, Marion Horn (Bild am Sonntag) i Bernda Vilanda (Bernd Wieland) (Auto Bild). „Zlatni volan“ se dodeljuje zajednički od strane dve publikacije. Žiri sastavljen od čitalaca, stručnjaka i poznatih ličnosti kao što je trkačka legenda Valter Rerl (Walter Röhrl), bira najbolje novajlije godine nakon obimnih test vožnji.
„Najvažnije priznanje za najbolji Opel koji smo ikada napravili! To je najvažniji automobil u našem proizvodnom portfoliju. Mi u Opelu možemo biti izuzetno ponosni na ovaj „Zlatni volan“. On dokazuje da se sav naš trud isplatio. Nova Astra je sinonim za malu masu, visokoefikasne motore, bolji paket, elemente iz klase luksuznih automobila, postavljanje trendova u sferi konektivnosti i kvalitet za primer“, rekao je slavljenik, dr Nojman, na ceremoniji dodele nagrade.

Nova Astra Zlatni volan 2015

Šefica Opelovog marketinga, Tina Miler, je dodala: „Naša nova Astra predodređena za uspeh u svakom smislu, kao što se moglo uvideti iz videa „Kvantni skok“. Mi smo već primili više od 40.000 porudžbina za novu Astru. Sada smo dobili i ovo veoma posebno priznanje. Svi možemo da budemo zadovoljni postignutim. Opel je ponovo „neko“, sa Astrom kao našom zvezdom vodiljom!“

 

Opel Srbija PR