1. октобра 2022.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Novo Specijalno Izdanje Opel Astra Copocabana

Novo Specijalno Izdanje Opel Astra Copocabana

Za prave ljubitelje fudbala: Novo Specijalno Izdanje Opel Astra Copocabana

 Opel Astra GTC Copacabana

Pravo vreme za finale: Astra egzotične lepote sa nepobedivim paketom u specijanoj ponudi

 Opel Astra GTC Copacabana

 

Rüsselsheim.  Nova Opel Astra Copacabana preneće magiju brazilskog sunca i strasti na evropske ulice.Specijalni model je ‘must have’ za sve strastvene fanove fudbala – od Roterdama do Istanbula, od Liverpula do Dortmunda. Sa sportskom Astrom, Opel nastavlja svoje angažovanje u internacionalnom profesionalnom fudbalu.Copacabana je podjednako očaravajuća kao brazilski mađioničar sa loptom i privlačiće pažnju pri svakom  pojavljivanju ovog leta.

 Opel Astra GTC Copacabana

Brazilska zastava na krovu, palmino drveće i muzičke linije duž vrata-  njena spoljašnjost već oslikava čist južnoamerički temperament. I naravno, pod haubom 200 ks / 147 kW 1,6 Turbo benzinski motor samo čeka da bude oslobođen. Ubrzanje od nule do 100 km/h za samo 7,9 sekundi zalepiće leđa vozača za sedište od pravog travnatog materijala. Pravo remekdelo tima stručnjaka – Opelovi dizajneri enterijera uspešno su obradili pravu travu sa poznatog stadiona Marakana. Svaki automobil dolazi sa sertifikovanom svetom travom. Podjednako su autentične i patosnice napunjene najfinijim peskom Kopokabane – po ovom daru plaže Astra je dobila ime. Auz tosvako posebno izdanje dolaziparcooljapanki.

 Opel Astra GTC Copacabana

Uz zvuke SambeiVuvuzela, sirena pruža stadionsku atmosferu, kao i mašina za piće koja pravi ledeno hladne Kaipirinje u toku vožnje – bez alkohola, naravno. Jer Kašasa ide direktno u rezervoar kao turbo koktel. Astra Copacabana je podjednako brazilskog porekla kao i Pele i podjednako nemačkog porekla kao i Jürgen Klopp – prava egzotična mešavina od1. Aprila kod vašeg Opel dilera!

Tekst i fotografije: Opel Srbija PR