28. новембра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Opel Corsa – novi protagonista u kreacijama karikaturiste

Opel Corsa – novi protagonista u kreacijama karikaturiste

Opel Corsa – novi protagonista u kreacijama internet karikaturiste Martija Kupera (Marty Cooper)

OH! Male karikature monstruma pokazuju šta sve nova Corsa ima da ponudi

Marty Cooper

Riselshajm.  Nakon uspešne saradnje sa „Vine“ gigantom Zakom Kingom (Zach King), koja je rezultirala nekim fascinantnim video klipovima u kojima je učesnik Opel ADAM, proizvođač iz Riselshajma je obezbedio usluge još jednog internet fenomena u cilju promovisanja Opel Corse – Martija Kupera (Marty Cooper) aka Hombre McSteeza

 

Ovaj Amerikanac je oživeo male animirane karaktere uz pomoć providne folije, crnog markera i standardnog iPhonea. Ova tehnika mu je pomogla da stekne hiljade pratilaca na Facebooku i Instagramu. Sada mali animirani monstrumi Martija Kupera dolaze do Opel Corse i demonstriraju neke od inovativnih tehnologija uključenih u Opelov bestseler, i to na jedinstven i neobičan način. Da bi se demonstriralo koliko je laka upotreba naprednog sistema asistencije pri parkiranju (Advanced Park Assist), upotrebljen je crtani lik koji jednostavno gura Corsu u prazno parking mesto. Ostali video klipovi se fokusiraju na sisteme poput prepoznavanja znakova na putu i upozorenja neželjenog izlaska iz vozne trake.

 

Novi kratki video klipovi su važna komponenta u lansiranju nove marketinške kampanje za novu Corsu i biće dostupni na internoj reklamnoj internet stranicineuesOH.de , kao i naOpel YouTube Channel.

 

Tekst i foto: Opel Srbija PR