28. новембра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Opel Fest – Novogodišnja Opel ponuda

Opel Fest – Novogodišnja Opel ponuda

Opel Fest – Novogodišnja Opel ponuda stiže ranije nego što ste očekivali!

U susret Novoj Godini kompanija Opel je pripremila neverovatnu akciju sa popustima za vozila sa lagera koja su dostupna po najpovoljnijim uslovima do sada. Opel je još jednom svim svojim vernim i potencijalnim kupcima omogućio uštedu i obezbedio odlično opremljene automobile po fantastičnim cenama. Opel Fest će se održati u hali 5, Beogradskog sajma u periodu od 23. novembra do 1. decembra 2013. godine.

 

Na Opel Festu biće izloženo preko 50 automobila spremnih za isporuku odmah! Za sve posetioce biće obezbeđena i test flota kako bi bili u mogućnosti da se bliže upoznaju sa Opel vozilima, a zainteresovani mogu da dobiju i ponudu staro za novo. Opel je specijalno za ovu priliku u saradnji sa bankama i lizing kućama obezbedio i posebne uslove finansiranja. Na Opel festu biće prisutni predstavnici Credit Agricole i Findomestik banke, VB i Raiffaisen leasing-a koji će svojom ponudom svim potencijalnim kupcima olakšati kupovinu.

 

Opel Fest

Kompletna lista vozila na akciji nalaziće se na sajtu www.opel.rs sve vreme trajanja akcije. Tu se u svakom trenutku mogu pronaći ažurne, pouzdane i detaljne informacije o Opel vozilima koja se nalaze na centralnom lageru, kao i o vozilma koja su raspoloživa na pojedinačnim dilerskim lagerima.

 

Opel poziva sve ljubitelje automobila da nam se pridruže na Opel Festu i upoznaju se sa specijalnom ponudom, novitetima, dizajnom i najnovijim tehnologijama koje Opel nudi. Ovo je jedinstevan prilika za sve zainteresovane da na jednom mestu pronađu automobil u skladu sa svojim željama, a po izuzetno povoljnim cenama.

Izvor: Opel PR