28. новембра 2023.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Opel na sajmu u Novom Sadu

Opel na sajmu u Novom Sadu

Na 13. sajmu motornih vozila i opreme u Novom Sadu od 16. do 20. oktobra na štandu od preko 400m2 posetioci će imati priliku da se upoznaju sa Opel gamom i da pri svakoj kupovini dobiju specijalni popust.

flajerins

Na štandu će biti izloženi Opel Astra Classic, Opel Corsa, Nova Opel Astra, Opel Insignia, Opel Astra Sedan, Opel Meriva, a novosadskoj publici premijerno će biti prikazani Opel ADAM i Mokka. Na sajmu će i svi vlasnici Opel vozila moći da se bliže upoznaju sa Opel Servis 4+ servisnim programom namenjenim vozilima starijim od 4 godine po izuzetno povoljnim cenama.

Opel Corsa će vas osvojiti svojim šarmom, praktičnošću, zabavnim karakterom i kvalitetom koji traje. U udobnoj vožnji prepunoj zabave uživaće mladi vozači, a samouvereno će odgovoriti i potrebama porodičnih ljudi. Savršena je za uske gradske ulice, ali i dovoljno velika i udobna za duža putovanja. Svojim izgledom, performansama i inovativnim sistemima, nova Opel Astra je za klasu ispred ostalih. Ona je pravi spoj vrhunske tehnologije i nemačkog kvaliteta. Savršena kombinacija funkcionalnosti i komfora, bezbednosti i udobnosti, dinamičnosti i elegancije čine Astru glavnom zvezdom Opelove flote.Insignia u potpunosti redefiniše segment automobila srednje veličine. Čak i najzahtevniji vozači će biti impresionirani sofisticiranim tehnologijama, revolucionarnim dizajnom, ergonomskom funkcionalnošću i vrhunskim performansama.

Opel-Meriva-264448-medium

Sigurno najbolju kupovinu na sajmu predstavlja Opel Meriva:

Meriva 5-vrata Enjoy 1.4 Benzin (74 kW / 100 KS)MT5 za samo 11.990evra sa bogatom opremom: prednji, bočni i zavesasti vazdušni jastuci, električna parking kočnica, električno podešavanje visine sedišta na strani vozača, prednji električni podizači stakala, elektro podesivi retrovizori sa grejačima, daljinsko zaključavanje vrata, servo upravljač, vozačevo sedište podesivo po visini, podsetnik za sigurnosni pojas, ESP, ABS, klima uređaj, radio CD300 sa trostrukim info display-om utičnica 12V na konzoli u podu, lampice za čitanje napred i pozadi.

 Opel-Meriva-264453-medium

Meriva 5-vrata Active 1.4 Benzin (74 kW / 100 KS)MT5 za samo 12.500evra

sa bogatom opremom: automatski klima uređaj, alu naplaci 16″, elektropodizači prozora napred i pozadi, tempomat, svetla za maglu – prednja, zatamljena zadnja stakla, kožni volan sa radio kontrolama, putni računar, prednji, bočni i zavesasti vazdušni jastuci, električna parking kočnica, električno podešavanje visine sedišta na strani vozača, elektro podesivi retrovizori sa grejačima, daljinsko zaključavanje vrata, servo upravljač, vozačevo sedište podesivo po visini, podsetnik za sigurnosni pojas, ESP, ABS, radio CD300 sa trostrukim info display-om, utičnica 12V na konzoli u podu, lampice za čitanje napred i pozadi, auto alarm, rezervni točak, paket: Sight and Light, naslon za ruke-napred.

Izvor: Opel PR