30. септембра 2022.

Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » Svetska premijera nove Astre: Opel na IAA 2015.

Svetska premijera nove Astre: Opel na IAA 2015.

Konferencija za štampu je zakazana za 15. septembar u 9.00h: CEO Opel grupe, dr Karl-Tomas Nojman (Dr. Karl-Thomas Neumann), govoriće o kvantnom Opelovom skoku u klasi kompaktnih automobila.

AA-2015-Nova-Astra
Svetska premijera nove Astre: Opel na IAA 2015.

Riselshajm/Frankfurt. „Nova Opel Astra ne predstavlja ništa manje nego kvantni skok u C segmentu u smislu efikasnosti, konektivnosti i sportskih atributa“, kaže dr Karl-Tomas Nojman, najavljujući svetsku premijeru Opelovog bestselera na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila (IAA) u Frankfurtu. Šef Opel grupe zajedno sa timom poziva sve novinare na Opelovu konferenciju za štampu, 15. septembra u 9.00h na štandu D09 u hali 8.0.

Na konferenciji će biti prisutna iizvršna direktorka GM-a, Meri Bara (Mary Barra), a dr Nojman će predstaviti potpuno novu Opel Astru na 3.300 kvadratnih metara „Astrine galaksije“. Lakša, kompaktnija i agilnija, sa izdašnijim prostorom unutar kabine, nova generacija Opelovog bestselera predstavlja novi reper kada je niža srednja klasa automobila u pitanju, i to sa efikasnošću „à la Opel“. Dizajn koji donosi manju masu je ekskluzivno potpomognut i najnovijom generacijom motora. Astru krase brojni bezbednosni i sistemi asistencije koji su neprevaziđeni u ovoj kategoriji, ili čak predstavljaju potpunu novinu za segment, kao što je revolucionarni IntelliLux LED® matriks sistem osvetljenja sa potpunom redukcijom bleska. Astra je takođe prvi Opelov model koji dolazi sa Opel OnStar sistemom već prilikom tržišne premijere. Sistem personalne konektivnosti i servisne asistencije osigurava vrhunsku bezbednost i najbolju moguću povezanost 24 časa dnevno. Pored toga, nova generacija IntelliLink info-zabavnog sistema debituje u dve nove verzije. Po prvi put, IntelliLink je kompatibilan sa i sa Apple CarPlay i Android Auto sistemima, uvodeći na taj način svet pametnih mobilnih telefona u automobil, i to sveobuhvatnije i brže nego ikada. Da biste saznali više o novoj generaciji Opelovog modela iz C segmenta i remek delu mobilne povezanosti, dođite na Opelovu konferenciju za štampu, 15. septembra u 9.00h – spektakularna iznenađenja su zagarantovana!

Opel Srbija PR