OPCS

OPCS i „Smotra automobila no.1“ Bela Palanka

U organizaciji auto kluba THE CREW iz Bele Palanke, a uz podršku opštine Bela Palanka, 22. avgusta je održan veliki auto skup pod nazivom „Smotra automobila no.1“.  Sama organizacija ovog nesvakidašnjeg događaja u Beloj Palanci je izvedena odlično, a veliki odziv klubova i veliki broj automobila je nagrada organizatorima na trudu.

Smotra automobila no.1
Smotra automobila no.1 auto klub THE CREW

Na Smotri automobila no.1, prema evidenciji organizatora, bilo je prisutno preko 70 automobila iz 10-tak auto klubova ili samostalnih učesnika. U program skupa, organizovano je takmičenje u disciplinama Db-drag i Styling , podeljenih u 11 kategorija, kao i takmičenje za najlepši automobil, naj felnu, i za najbučniji auspuh. Takmičenje je proteklo u najboljem redu, a za dobru atmosferu, pobrinuo se Dj Tole. Tokom skupa, organizovana je humanitarna akcija prikupljanja čepova „Čepening„, za pomoć osobama sa invaliditetom, zahvaljujući podršci Opel kluba Srbije i ljubaznosti organizatora skupa The Crew auto kluba.

Organizator je podelio ukupno 38 pehara pobednicima, ali i najbrojnijem klubu Adrenalin Niš i najudaljenijem takmičaru, koji je, za ovu priliku, došao čak iz Beča, kao i zahvalnice svim učesnicima skupa, među kojima je bio i Opel klub Srbija.

ABCD0007
Jelena „Bertone“ Jelić

Posebnu pažnju među učesnicima, skrenula je Jelena „Bertone“ Jelić sa svojom žutom Astrom G Bertone, kao jedina devojka koja se takmičila i osvojila prvo mesto u disciplini Styling, klasa Street. Uz punu podršku Opel kluba Srbije tokom takmičenja, čiji je član, ovom prilikom joj čestitamo na osvojenom peharu i želimo još puno uspeha u budućim takmičenjima.

 

 

I konačno, jedan jako lep auto dan na Jugu Srbije, u Beloj Palanci je protekao u lepom raspoloženju i druženju. Ostvareni su novi kontakti i poznanstva, ispričane su nove priče, prisetili smo se starih i začeta je jedna manifestacija, za koju se iskreno nadamo, da će prerasti u tradiciju. Vidimo se dogodine.

U nastavku, možete pogledati foto galeriju:

 

Za Opel club Serbia, iz Bele Palanke,

Vidanović Ivan 

 

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *