OPCS

Uspešno završen V godišnji međunarodni skup u organizaciji Opel Club Serbia

Opel klub Srbija je još jednom pokazao da je potrebno dosta truda, ali što je najvažnije i dobre volje, kako bi se organizovao jedan fantastičan skup.

DSCF3112

Došlo je mnogo automobila. Posmatrajući zaista impresivnu kolonu koja je organizovano došla od parkinga kod DIS-a, sa standardnog mesta okupljanja, bilo je jasno da će skup proći odlično. U to smo se i uverili kasnije tokom dana. Svi posetioci su imali priliku da se oprobaju u ispitu spretnosti, gde su na specijalnom poligonu mogli da testiraju svoje umeće i mogućnosti svog vozila. Oni manje vični vozačkim bravurama mogli su da se oprobaju u nadvlačenju konopca ili da uživaju u nastupu atraktivnih igračica. Kuvari hotela "Europa", odneli su pobedu u nadvlačenju konopca, a Lemi je drugu godinu uzastopno pobedio na ispitu spretnosti.

Ovim dogadjajem, Opel Club Srbija nastavlja sa tradicijom dobro organizovanih skupova uz želju da nas se još više okupi sledeće godine. Zahvaljujemo se svima koji su došli i svojim prisustvom uveličali ovaj skup. Da ne zaboravimo, rang lista sa ostvarenim vremenima na ispitu spretnosti biće objavljena narednih dana.

Više slika i informacija o samoj atmosferi možete naći ovde.

OPEL CLUB SERBIA 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *