Opel club Serbia – OPCS

Klub ljubitelja Opel automobila

Home » U Beogradskom hotelu Radisson Blu Old Mill, u utorak 01.12.2015. godine, Opel je organizovao svečanu premijeru nove Opel Astre u Srbiji, koja predstavlja jedanaestu generaciju Opelovog modela u C segmentu. Opel klub Srbija je na poziv organizatora Opel-a za Srbiju,

Opel klub Srbija na premijeri nove Opel Astre

 

U Beogradskom hotelu Radisson Blu Old Mill, u utorak 01.12.2015. godine, Opel je organizovao svečanu premijeru nove Opel Astre u Srbiji, koja predstavlja jedanaestu generaciju Opelovog modela u C segmentu. Opel klub Srbija je na poziv organizatora Opel-a za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Bugarsku, imao to zadovoljstvo, da se uveri na licu mesta u sjaj novog Opelovog modela iz niže srednje klase.

Otkrivanje nove AstreSvečana atmosfera u znaku nove Opel Astre, osetila se već ispred hotela, gde je brojne zvanice dočekivala nova Opel Astra, koja je nagoveštavala novo poglavlje u dugoj tradiciji. Svečanost je počela otkrivanjem novog modela, inovantnog po mnogim detaljima.

Direktor Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Bugarsku, gospodin Dragan Nenandović je pri otkrivanju nove Astre istakao: „Astra potvrđuje Opelovu poziciju lidera u segmentu kompaktnih automobila“ a takođe je „zapretio“ višoj klasi: „Ona poseduje brojne nove tehnologije i sisteme asistencije iz luksuznijih segmenata koji podižu komfor i bezbednost Astrinih putnika na viši nivo.Siguran sam da nova Astra uznemiruje premijum klasu.“

 

Impresije naših predstavnika kluba na premijeri Astre su krajnje pozitivni, i opravdano je predstavnici Opela hvale kao: „Prva u klasi„. U svakom segmentu ostavlja baš takav utisak. Jedna od najočiglednijih novina je prednja svetlosna grupa, odnosno Inteligentno potpuno LED matriks osvetljenje -IntelliLux LED® .

Unutrašnjost Astre je priča za sebe. Veoma kompaktna sa više komfora za punike i tehnološke podrške i sistemi asistencije vozaču iz viših segmenata. Wellness sedišta upotpunjuju komfor i udobnost pri vožnji a tu je i premijerno, IntelliLink R 4.0, nova generacija info-zabavnog sistema.

Nova generacija Astre je drugačijim pristupom izradi „olakšana“ za 120-200 kg u odnosu na, sad već staru Astru, a ispod haube se nalaze iskljucivo agregati nove generacije.

 

Misija ASTRA je uspešno obavljena, a u nastavku možete pogledati naše fotografije sa premijere

Foto: vladaspile