OPCS

Uspešno završen IV godišnji međunarodni OPCS skup

OPCS skup…

Sjajan dan, sjajan skup i fantastična atmosfera. Još jednom se pokazalo da se sa dosta uloženog truda i malo volje, može organizovati jedna ovakva manifestacija.

24

Došlo je više od 80 automobila. Bilo je zaista pravo uživanje gledati kako se formira kolona vozila za takmičenje u spretnosti vožnje. Tridesetak automobila se nanizalo, gde su jedni iza drugih stajali oldtajmeri i nove "ljute" mašine. Svaki učesnik je bio pozdravljen od strane prisutnih. Vladala je jedna jako prijatna atmosfera i osećaj zajedništva. Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način učestvovali u organizaciji skupa, zahvaljujemo se direktoru i kompletnom osoblju hotela "Europa", zahvaljujemo se Autoprometu na ustupljenim vozilima, zahvaljujemo se servisu Calibra na automobilima za skup i pomoći koju su nam pružili u organizaciji, zahvaljujemo se svim prisutnim gostima koji su dolazili u talasima, zahvaljujemo se inostranim gostima, novinarima i svima ostalima koji su pomogli da se pošalje lepa slika o celoj manifestaciji i samom klubu. Mi možemo da obećamo da će sledeći veliki skup biti još bolji, jači i brojniji. Idemo napred, svi zajedno.

Fotografi: Đorđe Bošković, Marko Stanojević. Vračarac, Limanac, Nikola  i ostali

Naslovna fotografija: Đorđe Bošković

Više slika i informacija o samoj atmosferi možete naći ovde.

OPEL CLUB SERBIA



 

Share

2 thoughts on “Uspešno završen IV godišnji međunarodni OPCS skup

  1. svaka čast . žao mi je što nismo mogli doci , iako smo bili uredno i na vreme pozvani … naime ja i još jedan drugar smo imali normalan radni dan …. uzgred , veliklo hvala na pozivu … vidimo se dogodine …sigurno

    Opel Club Slovensko
    Opel Klub Slovačke

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *